Jump to content
jahabel

Havalandırma deliklerine dikkat!!!!

Önerilen İletiler

Merhabalar uzun zamandır forumda aktif değildim. Açıkçası hobiden biraz soğumuş heyecanımı kaybetmiştim o yüzden elimdeki canlıların çoğunu satmıştım. Sadece 4 muri kalmıştı. Arasıra yemliyordum taki yarım saat öncesine kadar. Yatagımda uzanırken yatagın sırt dayanan  yerinde bi sling gördüm. Başımdan max 30cm uzaktaydı. Fazla ses çıkartıp onu sinirlendirmeden kardeşimden bi bardak istedim. PC masasındaki bardagı verdi. İçindeki suyu yere döküp hemen ustune kapattım. Sonra digerlerini kontrol ettim. Allahtan başka kaçak yoktu. Bu gönderiyide bana bişey olmadı ama başkalarına olabilir diye yazıyorum. Lütfen siz siz olun özellikle slinglerin havalandırma deliklerini çok küçük tutun. İyi geceler. (Not: Ben delikleri taşlama matkabıyla delmiştim. Ve delikler aynı anda 2 kürdanın girebileceginden bile küçük.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun iyi gormussunuz. Havya delerken en ufak bir dalginlikta delik genisleyiveriyor ciddi sıkıntı gerçekten. O yüzden yorgunken filan asla bu işi yapmamaya çalışıyorum ben de, hele ki tariyi koyacak yedek bir yerim yoksa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aldığınız  sling  ve  kactığı  yeri  fotograflarsanız  üzerine konuşabiliriz . çünkü  2 kürdan  giremiyorsa  deliğin  yarıçapı  yaklaşık 1.3 mm  civarında  . yemlerken  kaçmış  olabilirmi ? biliyorsunuz  hızlı  ve seri bir  hayvan .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Carapaxin yani govdenin gecebilecegi her delikten kacarlar abdomene aldanmayin

Fare mi  burak  bu  carpax geciyorsa  kendide  gecsin . Yok  öyle  birsey  zayifsa  evet siskinse  abdomen  kaldiramaz  kendini yerden zaten . Muride cok  yer siser  iyice .

Carpax  kadar  delik  ac  (iki kurdan gecmiyecek ) sling  abdomeni dolu  canli  ciksin ordan  sana  blondi  yada sub adult  metalika  hediye  ediyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İkisi farklı şey, çok yiyip yerinden kalkamaması ile abdomenin delikten geçebilmesi. Koca abdomeni delikten incelterek çıkan görmüştüm videoda, bulabilirsem eklerim

Ya da soyle diyim hic carapax abdomen tartismasina girmeden, carapaxtan buyuk ama abdomenden kucuk delik acildi. Sonra tarantula kabuk atti, abdomen gitti, yine kaçar. Kaçmak istemez onu bilemem ama abdomene göre delik açılmamalı diyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İkisi farklı şey, çok yiyip yerinden kalkamaması ile abdomenin delikten geçebilmesi. Koca abdomeni delikten incelterek çıkan görmüştüm videoda, bulabilirsem eklerim

tabiki  ikisi  farklı  seyler  2  kürdan  girmiyor  deliğe  ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.