Jump to content
Kry

Bombina Orientalis

Önerilen İletiler

Yasam alani nasil olmali  alicam ama yasam alani falan tam bilgilenmek istyrum saklama kabinin  icine yarisi kadar bisaklama kabi onun icine  su koysam ve diger kalan yer yuzde 70alan buyuklugu kalicak orayada torf koysam olurmu yada olmasi gereken nedir yardiminizi beklyrum tesekkurler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kry, 46 dakika önce yazdı:

Yasam alani nasil olmali  alicam ama yasam alani falan tam bilgilenmek istyrum saklama kabinin  icine yarisi kadar bisaklama kabi onun icine  su koysam ve diger kalan yer yuzde 70alan buyuklugu kalicak orayada torf koysam olurmu yada olmasi gereken nedir yardiminizi beklyrum tesekkurler

Bombinalar gündüzleri daha aktif olurlar gezmeyi severler ne kadar büyük olursa o kadar iyi, bir saklama kabın içine küçük bir kap daha koyarak havuz yapabilirsin, kara içinde hindistan cevizi torfu kullan canlı çiçekler vs kullanabilirsin baya hoş olur ve bombinalar sevicektir, alanı sürekli nemli tut kurumasın, ve Bi tasarruf ampulu kullanabilirsin renkleri daha canlı olucaktır gündüzleri yaksan yeterli olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kry, 1 saat önce yazdı:

Cok yararli bi yazi oldu benim icin ellerine saglik tesekkur ederim yapay bitki kullansam sikinti olurmu peki

Kumaş gibi olanlar var onlardan önermem, plastik olursa kullanabilirsin, fırınlanmış kök vs de kullanabilirsin, ben şahsen defne yapraklarını fırınladım ve kullandım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.