Kry 12 Oluşturuldu: 29 Kasım, 2020 Yasam alani nasil olmali alicam ama yasam alani falan tam bilgilenmek istyrum saklama kabinin icine yarisi kadar bisaklama kabi onun icine su koysam ve diger kalan yer yuzde 70alan buyuklugu kalicak orayada torf koysam olurmu yada olmasi gereken nedir yardiminizi beklyrum tesekkurler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 29 Kasım, 2020 gönderildi Bunu izleyebilirsin gerekli bilgiler veriliyor iyi günler. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kry 12 29 Kasım, 2020 gönderildi Bunu izledim ama tam anlayamadim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ArDa181 88 29 Kasım, 2020 gönderildi Kry, 46 dakika önce yazdı: Yasam alani nasil olmali alicam ama yasam alani falan tam bilgilenmek istyrum saklama kabinin icine yarisi kadar bisaklama kabi onun icine su koysam ve diger kalan yer yuzde 70alan buyuklugu kalicak orayada torf koysam olurmu yada olmasi gereken nedir yardiminizi beklyrum tesekkurler Bombinalar gündüzleri daha aktif olurlar gezmeyi severler ne kadar büyük olursa o kadar iyi, bir saklama kabın içine küçük bir kap daha koyarak havuz yapabilirsin, kara içinde hindistan cevizi torfu kullan canlı çiçekler vs kullanabilirsin baya hoş olur ve bombinalar sevicektir, alanı sürekli nemli tut kurumasın, ve Bi tasarruf ampulu kullanabilirsin renkleri daha canlı olucaktır gündüzleri yaksan yeterli olur 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kry 12 29 Kasım, 2020 gönderildi Cok yararli bi yazi oldu benim icin ellerine saglik tesekkur ederim yapay bitki kullansam sikinti olurmu peki Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ArDa181 88 29 Kasım, 2020 gönderildi Kry, 1 saat önce yazdı: Cok yararli bi yazi oldu benim icin ellerine saglik tesekkur ederim yapay bitki kullansam sikinti olurmu peki Kumaş gibi olanlar var onlardan önermem, plastik olursa kullanabilirsin, fırınlanmış kök vs de kullanabilirsin, ben şahsen defne yapraklarını fırınladım ve kullandım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş