Jump to content
0je

Denizatı bölümü

Önerilen İletiler

Uzun süredir beslemişliğim var.2004'den beri ilgileniyorum bu hobiyle akvaryum plus dergisinde yazarlık yapmışlığım vardır.

Bu egzotik hayvanların Bölümü'nü açabilirseniz paylaşımlar yapabilirim.Bakımı vs.

TEŞEKKÜRLER

SAYGILARIMLA.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhabalar, hoşgeldiniz. Ben de bitki bölümünde bir süre yazmıştım, sonrasında ADİST ekibinden arkadaşlar devam ettiler. Sizin adınız neydi acaba?

Forumumuzda akvaryumla ilgilenen çokça arkadaş var, muhtemelen de sayıları artacak üye sayımız arttıkça. O yüzden birkaç gün önce Akvaryum bölümünü baştan düzenleyip, temel konulara ayırma kararı aldık. Tuzlu Su bölümünü de topluca "balıklar, resif, su koşulları"nı kapsayacak şekilde tek bir başlık altında ele aldık. Malum akvaryum konusu temel başlıklar altında bile çok parametreli bir denklem o yüzden olabildiğince özet başlıklara ayırdık ki, yeni arkadaşların kafası karışmasın. İlerleyen zamanda ihtiyaç halinde yeni bölümler açacağız diye düşünüyoruz. Sizin de şu an Tuzlu Su genel bölümünde yapacağınız paylaşımlar bizi mutlu eder, zira hepimizin beslemediği canlılara bile ilgisi büyük. Belki aramızda gizli tuzlusucular bile vardır :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşbulduk gülay hanım.Akvaryum dergisinde sizide takip ederdim biyolojik filtrasyon bitkileri konusu çok ilgimi çekmişti.Tuzlu sudaki spagetti,caulerpa algler gibi nitrat fosfatı emiyorlar.Doğal filtrasyon.

İsmim barışcan ergün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Bariscan bey, biz de sizin tuzlusu bilgilerinizden yararlanacagiz umarım ileriki günlerde... Tuzlusu da apayrı,  renkli bir dünya. Ben de geçen burada suustu bitkileriyle ilgili bilgiler yayinlayacagim demiştim arkadaslara, o dediğiniz arastirmamdan da yararlanıp üstüne birkaç yeni bitkiyi daha ekleyeceğim.

skywalker, insanın içine akvaryum sevdası bir kez dustuyse er ya da geç illa ki kurduruyor kendini :D O yüzden eminim bir süre sonra sizin de paylasimlarinizi okuruz burada. Bazı teknik malaleler cidden bezdirici olabiliyor ama ilk adımı attığınızda onun cesaretiyle harika bir dünyanın içinde buluyorsunuz kendinizi. Tanıtım bölümündeki "Adım Adım Akvaryum" konusuyla Ender beyin macerası bunun en güzel örneği. Siz biraz balıklara bitkilere bakınin, gerisine bizler buradan yardimci oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.