Jump to content
Mantiss

Ratlerde Pire

Önerilen İletiler

Merhabalar bi sorum olucak benim 1.5 aylık bir Rat yavrum var ve yabancı bir kaynakta pirelenebileceklerini okudum doğru mu acaba ev ortamında pirelenir mi ve kedi köpeklerdeki gibi dış parazit tarzı bir işlem yaptırmam gerekiyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben uzun süre baktım pire sorunu hiç olmadı dışardan eve kedi köpek girmiyorsa sorun olmayacaktır. Ratlerimden biri yaşlanınca katarakt olmuştu göremediği için kendini temizleyemedi o zamanda pire değil ama bite benzeyen bir parazit olmuştu diğerlerine bulaşınca veterinere götürdüm kedi ve köpeklerde kullanılan bir fısfıs kullandı. Kör olan ölünce zaten diğerleri kendini temizlemişti zaten. Çok endişeleniyorsan ara sıra sabun kullanmadan ılık suda banyo yaptırabilirsin. Ama zaten bunların parazitlerinin çoğu insana geçmiyor kafeslerinizde temiz tutarsan sorun olmayacaktır.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mantiss, 12 saat önce yazdı:

Merhabalar bi sorum olucak benim 1.5 aylık bir Rat yavrum var ve yabancı bir kaynakta pirelenebileceklerini okudum doğru mu acaba ev ortamında pirelenir mi ve kedi köpeklerdeki gibi dış parazit tarzı bir işlem yaptırmam gerekiyor mu

@IrmakDe söylemiş zatençok endişeleniyosan günlük ya da 2 günde 1 temizlersin sıkıntı olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
IrmakDe, 5 saat önce yazdı:

Ben uzun süre baktım pire sorunu hiç olmadı dışardan eve kedi köpek girmiyorsa sorun olmayacaktır. Ratlerimden biri yaşlanınca katarakt olmuştu göremediği için kendini temizleyemedi o zamanda pire değil ama bite benzeyen bir parazit olmuştu diğerlerine bulaşınca veterinere götürdüm kedi ve köpeklerde kullanılan bir fısfıs kullandı. Kör olan ölünce zaten diğerleri kendini temizlemişti zaten. Çok endişeleniyorsan ara sıra sabun kullanmadan ılık suda banyo yaptırabilirsin. Ama zaten bunların parazitlerinin çoğu insana geçmiyor kafeslerinizde temiz tutarsan sorun olmayacaktır.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

akudra, 4 saat önce yazdı:

@IrmakDe söylemiş zatençok endişeleniyosan günlük ya da 2 günde 1 temizlersin sıkıntı olmaz

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.