Mantiss 9 Oluşturuldu: 29 Aralık, 2020 Merhabalar bi sorum olucak benim 1.5 aylık bir Rat yavrum var ve yabancı bir kaynakta pirelenebileceklerini okudum doğru mu acaba ev ortamında pirelenir mi ve kedi köpeklerdeki gibi dış parazit tarzı bir işlem yaptırmam gerekiyor mu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
IrmakDe 27 29 Aralık, 2020 gönderildi Ben uzun süre baktım pire sorunu hiç olmadı dışardan eve kedi köpek girmiyorsa sorun olmayacaktır. Ratlerimden biri yaşlanınca katarakt olmuştu göremediği için kendini temizleyemedi o zamanda pire değil ama bite benzeyen bir parazit olmuştu diğerlerine bulaşınca veterinere götürdüm kedi ve köpeklerde kullanılan bir fısfıs kullandı. Kör olan ölünce zaten diğerleri kendini temizlemişti zaten. Çok endişeleniyorsan ara sıra sabun kullanmadan ılık suda banyo yaptırabilirsin. Ama zaten bunların parazitlerinin çoğu insana geçmiyor kafeslerinizde temiz tutarsan sorun olmayacaktır.Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 29 Aralık, 2020 gönderildi Mantiss, 12 saat önce yazdı: Merhabalar bi sorum olucak benim 1.5 aylık bir Rat yavrum var ve yabancı bir kaynakta pirelenebileceklerini okudum doğru mu acaba ev ortamında pirelenir mi ve kedi köpeklerdeki gibi dış parazit tarzı bir işlem yaptırmam gerekiyor mu @IrmakDe söylemiş zatençok endişeleniyosan günlük ya da 2 günde 1 temizlersin sıkıntı olmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Mantiss 9 29 Aralık, 2020 gönderildi IrmakDe, 5 saat önce yazdı: Ben uzun süre baktım pire sorunu hiç olmadı dışardan eve kedi köpek girmiyorsa sorun olmayacaktır. Ratlerimden biri yaşlanınca katarakt olmuştu göremediği için kendini temizleyemedi o zamanda pire değil ama bite benzeyen bir parazit olmuştu diğerlerine bulaşınca veterinere götürdüm kedi ve köpeklerde kullanılan bir fısfıs kullandı. Kör olan ölünce zaten diğerleri kendini temizlemişti zaten. Çok endişeleniyorsan ara sıra sabun kullanmadan ılık suda banyo yaptırabilirsin. Ama zaten bunların parazitlerinin çoğu insana geçmiyor kafeslerinizde temiz tutarsan sorun olmayacaktır. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi akudra, 4 saat önce yazdı: @IrmakDe söylemiş zatençok endişeleniyosan günlük ya da 2 günde 1 temizlersin sıkıntı olmaz Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
IrmakDe 27 29 Aralık, 2020 gönderildi Rica ederim Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş