akudra 158 Oluşturuldu: 4 Ocak, 2021 Merhabalar değişik bir satış yapan site buldum sürüngen pazarı facebook ve reptulada bulamadığımız hayvanlarda var acaba güvenli midir? ayrıca şu ilana göz atmanızı öneririm ne düşünüyorsunuz? site:https://www.hepsievcil.com/forums/m47649/satilik-surungenler/ İlan:https://www.hepsievcil.com/forums/m57526/yurt-disindan-ithal-belgeli-surungenler/1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
enes1 4 4 Ocak, 2021 gönderildi 250 YTL diyor oldukça eski bir ilan o kesin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ArDa181 88 4 Ocak, 2021 gönderildi (düzenlendi) bu ilan çok eski dir o fiyatlarda şuanki piyasaya göre bulamazsın maalesef 4 Ocak, 2021 tarihinde ArDa181 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 4 Ocak, 2021 gönderildi ArDa181, Bir saat önce yazdı: 17 yıl önce yazıyor dikkatli bakarsan gördüm ama karışık bir arayüze sahip olduğundan ilan tarihi mi emin olamadım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 4 Ocak, 2021 gönderildi ArDa181, Bir saat önce yazdı: 17 yıl önce yazıyor dikkatli bakarsan üyedir yazıyor ama tarih değil Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
PadeN 24 4 Ocak, 2021 gönderildi akudra, 14 dakika önce yazdı: üyedir yazıyor ama tarih değil Ücret tarifesi YTL üzerinden ama. YTL yi bırakalı seneler oldu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DEKİ 53 4 Ocak, 2021 gönderildi Unutulmuş eski sitelerden herhalde Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 5 Ocak, 2021 gönderildi PadeN, 13 saat önce yazdı: Ücret tarifesi YTL üzerinden ama. YTL yi bırakalı seneler oldu farkettim 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 5 Ocak, 2021 gönderildi DEKİ, 13 saat önce yazdı: Unutulmuş eski sitelerden herhalde petcim gibi ama orası tam unutulmuş sayılmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ali escobar 28 5 Ocak, 2021 gönderildi (düzenlendi) dostum bende eskiden o sitede çok takılırdım ama artık aktifliği neredeyse tamamen gitti ( sürüngenler için) en son birisi 3 ay önce Savannah monitörü istiyorum yazmış 5 Ocak, 2021 tarihinde Ali escobar tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş