Jump to content
emreedilekk

LYS

Önerilen İletiler

lys yaklaştıkça iyice heyecanlanıyorum ya  :sigara:  bakalım ne olacak hep hayvanlarla ilgili bir bölüm okumak istemişimdir ama bizim ülkemizde veterinerlik harici iş imkanı pek yokmuş  :testere: bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

LYS bizim zamanımızdaki ÖSS oluyor değil mi :)

veterinerlik olur, biyoloji de olabilir. Ama bence ülke şartlarını göz önünde bulundurarak bir meslek seçmelisin. Mesela ben inşaat mühendisiyim ama hayvanlarla beraber olmama mani değil, üstelik kazancı da ortalamanın üzerinde. Yani istediğin canlıya erişebilirsin maddi olarak ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

veterinerlik olur, biyoloji de olabilir. Ama bence ülke şartlarını göz önünde bulundurarak bir meslek seçmelisin. Mesela ben inşaat mühendisiyim ama hayvanlarla beraber olmama mani değil, üstelik kazancı da ortalamanın üzerinde. Yani istediğin canlıya erişebilirsin maddi olarak ;)

haklısınız ve evet öss :D bakalım artık mühendisliklerden bir kaçı aklımda tabi ki :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benimde şuanda üzerimde buyük bi stres var. Sinav yüzünden hayvanlara vakit ayiramiyorum. Yapmak istedikerimi ertelemek zorunda kalıyorum. Yaptigim tek şey foruma girip kim ne paylaşmış onlara bakmak. Ama inşallah yazın iguanama büyük bi teraryum yapicam ve yeni sürüngenler edinmeyi düsünüyorum. Şimdilik forumdan bilgi toplamakla mesgulum. Şu sinavi atlatsak  bi an önce çok iyi olacak? ..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benimde şuanda üzerimde buyük bi stres var. Sinav yüzünden hayvanlara vakit ayiramiyorum. Yapmak istedikerimi ertelemek zorunda kalıyorum. Yaptigim tek şey foruma girip kim ne paylaşmış onlara bakmak. Ama inşallah yazın iguanama büyük bi teraryum yapicam ve yeni sürüngenler edinmeyi düsünüyorum. Şimdilik forumdan bilgi toplamakla mesgulum. Şu sinavi atlatsak  bi an önce çok iyi olacak? ..

kesinlikle kazasız belasız güzel yerlere gidersek cidden cok iyi olacak tabi siz sürüngen besliyorsunuz daha çok ilgi istiyor ama tarantulalarım bana pek sıkıntı çıkarmıyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Saçma  olacak ama ben senin mesleğini hep  gizli polis olarak düşünmüştüm  abi :laugh:. Ama iyi kafamda ki sorulardan biri daha cevabını  buldu  :barış:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Saçma  olacak ama ben senin mesleğini hep  gizli polis olarak düşünmüştüm  abi :laugh:. Ama iyi kafamda ki sorulardan biri daha cevabını  buldu  :barış:

hahaha polislerden de polislik mesleğinden de hiç haz etmem :D  bakma şimdi teknik uzmanlık yapıp devletten maaş aldığıma, forza odtü :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Önemli bir sınav, fakat her şeyi de bunun üstüne endekslememek lazım. Hayatın önemli bir parçası ama tamamı değil.  Fazla stresin ters etkileri çok fazla. Çok iyi kimse tutamaz bu adamı denilen çok adamı maalesef stresin tuttuğuna şahit oldum. Sınav öncesinde ve sırasında sakin ve konsantre olmanızı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.