Jump to content
SürüngenSever

Leopar Geckomun Yardıma İhtiyacı Var

Önerilen İletiler

Merhaba değerli forum kullanıcıları 7 gün önce aldığım leopar geckomun resimden de anlaşılacağı gibi yardıma ihtiyacı var. Şuan 21 gram 7 gün önce bana geldiği gün 19 gramdı ilk gün 4 adet bebek dubia yedi. 4. gün 12 tane bebek dubia yedi. Kendi başına, ben de bu 1 haftada assist feeding ile 2 kere 1 er tane morio kurdu vermiştim kafasını kopartıp küçüklerinden, canlı şuan yemek yemiyor assist feeding ile yedirmeye çalışınca dili ile itiyor ilk defa assist feeding ile beslediğim bir geckom olduğu için bu süreci de pek bilmiyorum canlı şuan 6 aylık olması gereken kiloya sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için ne yapmalıyım deneyimli biri yardımcı olursa çok sevinirim canlının hayatını kurtarır. Bir veterinere götürmeli miyim? Tavsiye edeceğiniz bilgili bir veteriner varsa iletişim bilgisini bırakabilir misiniz? Sıcak bölgesi 32 dereceye ayarlı su kabı ve canı isterse yalasın diye vitamin kabı var 2 adet rahatlıkla girebileceği sıcak ve soğuk alanda mağarası var nem mağarası yapmıştım ancak ona hiç girmeyince çıkardım oda hep 25-26 derece canlıya yardımcı olacak her türlü öneriye açığım.Fotoğrafta mağara olmayan ilk geldiği gün,mağara olan resim şuan ki hali

WhatsApp Image 2021-02-10 at 09.02.11.jpeg

WhatsApp Image 2021-02-10 at 09.02.33.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

dostum geçmiş olsun gerçekten blizzard sanırım morphu güzel bi hayvan. bu kuyrukla kendisi yiyorsa eğer sürekli morio un kurdu dayaki yağlansın iyice kendine gelsin. sonra dubia verirsin. ama ilk öncelik kendisi yiyorsa morio ve un kurdu vermen lazım. eğer dediin gibi kendisi yiyorsa asist feed yapma bırak kendisi yesin. her asist feed yaptığında hayvan strese girer bu sefer hiç yemek yemez. o yüzden dediğim gibi un kurdu ve morio daya güçlensin ve yağlansın kendini kurtardığı zaman normal diyet,ne devam edebilir. 3 günde bir d3 ver haftada 1 multivitamin normal kalsiyum zaten dursun terrasında. bunları yaptıktan sonra gerisini zamana bırak eğer yemeye devam ederse 1 hafta kadar o zaman asist feeding yaparsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mesut kalan, 14 dakika önce yazdı:

dostum geçmiş olsun gerçekten blizzard sanırım morphu güzel bi hayvan. bu kuyrukla kendisi yiyorsa eğer sürekli morio un kurdu dayaki yağlansın iyice kendine gelsin. sonra dubia verirsin. ama ilk öncelik kendisi yiyorsa morio ve un kurdu vermen lazım. eğer dediin gibi kendisi yiyorsa asist feed yapma bırak kendisi yesin. her asist feed yaptığında hayvan strese girer bu sefer hiç yemek yemez. o yüzden dediğim gibi un kurdu ve morio daya güçlensin ve yağlansın kendini kurtardığı zaman normal diyet,ne devam edebilir. 3 günde bir d3 ver haftada 1 multivitamin normal kalsiyum zaten dursun terrasında. bunları yaptıktan sonra gerisini zamana bırak eğer yemeye devam ederse 1 hafta kadar o zaman asist feeding yaparsın

kendisi sadece dubia yiyor un kurdu ve morio kurdunu hedef olarak görmüyor dubia veriyorum yiyor un kurdu veriyorum yemiyor tekrar dubia veriyorum yiyor denemiştim bunun oyüzden kurtları sadece assist feedingle verebiliyorum

tarihinde SürüngenSever tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SürüngenSever, 6 dakika önce yazdı:

kendisi sadece dubia yiyor un kurdu ve morio kurdunu hedef olarak görmüyor dubia veriyorum yiyor un kurdu veriyorum yemiyor tekrar dubia veriyorum yiyor denemiştim bunun oyüzden kurtları sadece assist feedingle verebiliyorum

cımbızla dene dikkatini çekmeyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
SürüngenSever, 10 dakika önce yazdı:

Dubia ile besle zorlu besleme daha kötü hale getirebilir ve aminosil bu Gr hayvana ağır gelebilir kulanma böcek ile besle 1 ay sonra o kendiliğinden yemeye başlar alt ısı 32-33 yap 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gecktuğkan, Şimdi yazdı:

Dubia ile besle zorlu besleme daha kötü hale getirebilir ve aminosil bu Gr hayvana ağır gelebilir kulanma böcek ile besle 1 ay sonra o kendiliğinden yemeye başlar alt ısı 32-33 yap 

Tamam çok teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.