SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi hmm bir satıcı bulmuştum izmirde satıcı önermiştiTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildicanlıyı canlı besleyeceğim hün gider elden alırım atarım yerTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi kendi gelirin yoksa başlama yanibaşlıcam başlıcammTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi SALÇA, Şimdi yazdı: başlıcam başlıcamm Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi hayrlı olsun ozmn Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi hayrlı olsun ozmn hangi boy vereyim satıcı ona subadult kab veriyomuş birde canlıyı canlı fare ile besleyeceğim gün fareyi alıp eve götürünce direk kaba atsam olur mu?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi tunecchi, 16 dakika önce yazdı: hayrlı olsun ozmn ben zaten çoktan hobiye başladım karıncalarım var un kurtlarım ve böceklerim var Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş