SALÇA 53 Oluşturuldu: 25 Mayıs, 2021 Ball phytonlara sadece donmuş yem versem olur mu? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 25 Mayıs, 2021 gönderildi Tüm sorularınızı bir ileti halinde sorarsanız daha iyi olur parça parça konu açmanın alemi yok zaten sorularınızın cevapları forumda var. İyi hobiler İyi forumlar Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 25 Mayıs, 2021 gönderildi Tüm sorularınızı bir ileti halinde sorarsanız daha iyi olur parça parça konu açmanın alemi yok zaten sorularınızın cevapları forumda var. İyi hobiler İyi forumlar1-Aklıma yeni yeni gelenler oluyor2-Bulsaydım açmazdım zaten bulamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 25 Mayıs, 2021 gönderildi Açtığınız eski konuya ekleyebilirsiniz SALÇA, 5 dakika önce yazdı: 1-Aklıma yeni yeni gelenler oluyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 25 Mayıs, 2021 gönderildi Açtığınız eski konuya ekleyebilirsiniz eklemeyi bilmiyorum daha forumda yeniyimTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 25 Mayıs, 2021 gönderildi Bu konuyu okursanız çoğu sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 25 Mayıs, 2021 gönderildi Bu konuyu okursanız çoğu sorunuza yanıt bulabilirsiniz.Teşekkür ederimTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 25 Mayıs, 2021 gönderildi Bu konuyu okursanız çoğu sorunuza yanıt bulabilirsiniz.Ben yine sadece donmuş versem olur mu sorusunu cevaplayamadım dondurulmuş yemi sıcak suyla azıcık ısıtıp canlı taklidi yaptırıp yedirsem olur mu?Satıcı ikisinide vermelisiniz diyor kafam çok karıştı.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 25 Mayıs, 2021 gönderildi SALÇA, Bir saat önce yazdı: Ben yine sadece donmuş versem olur mu sorusunu cevaplayamadım dondurulmuş yemi sıcak suyla azıcık ısıtıp canlı taklidi yaptırıp yedirsem olur mu?Satıcı ikisinide vermelisiniz diyor kafam çok karıştı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Donmuş yemin olayı zaten o dondurulmuş yem sıcak su ile açılır cımbız yardımıyla canlının dikkatini çekmesini sağlarsınız canlı zaten atlar yeme daha önce yılan deneyimim olmadı bu yüzden çok detaylı ve net konuşamıyorum ama zaten yemlerin direkt canlı verilmesi pek tavsiye edilmiyor sonuçta kemirgenlerin güçlü çeneleri var canlınıza zarar verebilir bildiğim kadarıyla sadece donmuş vermeniz bir sorun yaratmaz çeşitlilik gerekir yani karma besleme civciv fare vs. Karışık beslerseniz yeterli olur dediğim gibi deneyimim yok söylediklerim tamamiyle doğru olmayabilir beklerseniz bilgisi olan arkadaşlar cevaplar. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi Donmuş yemin olayı zaten o dondurulmuş yem sıcak su ile açılır cımbız yardımıyla canlının dikkatini çekmesini sağlarsınız canlı zaten atlar yeme daha önce yılan deneyimim olmadı bu yüzden çok detaylı ve net konuşamıyorum ama zaten yemlerin direkt canlı verilmesi pek tavsiye edilmiyor sonuçta kemirgenlerin güçlü çeneleri var canlınıza zarar verebilir bildiğim kadarıyla sadece donmuş vermeniz bir sorun yaratmaz çeşitlilik gerekir yani karma besleme civciv fare vs. Karışık beslerseniz yeterli olur dediğim gibi deneyimim yok söylediklerim tamamiyle doğru olmayabilir beklerseniz bilgisi olan arkadaşlar cevaplar.Sağolun subadultnlab alacağım yılanıma birazdaha büyüyünce araya civciv ve bılıdrcın ekler karma yaparımTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi sadece donmuşla besliceksen ball alma yememe durumuyla herkes karşılaşıyor buyuk ıhtımalle karşılaşacaksın canlı yem bulundurma ıhyımalın yoksa lutfen canlıyı sahıplenme Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi sadece donmuşla besliceksen ball alma yememe durumuyla herkes karşılaşıyor buyuk ıhtımalle karşılaşacaksın canlı yem bulundurma ıhyımalın yoksa lutfen canlıyı sahıplenme sadece donmuş ile ne besleyebilirim? corn olabilir mi?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi SALÇA, 1 dakika önce yazdı: sadece donmuş ile ne besleyebilirim? corn olabilir mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi yılan turlerı sadece donmuşla kesın olarak beslenemez ılla sıkıntı yapar %100 donmuşla yıen bı tur olmaz dogdugundan berı donmuşa alışmış adult bı canlı alırsan ayrı ama ara ara gene reddetme olur canlı yem turu değiştirmen falan gerek ama eger alıcaksan bır yılan elınde her an ulaşabılcegın 2 3 canlı yem bulundurmalısın ona göre alın bu canları Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi yılan turlerı sadece donmuşla kesın olarak beslenemez ılla sıkıntı yapar %100 donmuşla yıen bı tur olmaz dogdugundan berı donmuşa alışmış adult bı canlı alırsan ayrı ama ara ara gene reddetme olur canlı yem turu değiştirmen falan gerek ama eger alıcaksan bır yılan elınde her an ulaşabılcegın 2 3 canlı yem bulundurmalısın ona göre alın bu canlarıCanlı yem vermek istemememin sebebi canlıma zarar verebileceğini düşünmek ısırır zarar verir ondan vermek istemiyorumTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi küçük canlıların zarar verme ıhtımallerı çok az yılanınız tek hamlede ındırecek ztn ona göre düşünün sonra canlım yemıyor dıye başlık açmayın Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi küçük canlıların zarar verme ıhtımallerı çok az yılanınız tek hamlede ındırecek ztn ona göre düşünün sonra canlım yemıyor dıye başlık açmayınTamam alacağım da satıcı lazım izmirde gününde alıp vereyimTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi Tamam alacağım da satıcı lazım izmirde gününde alıp vereyimTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildipet shoplarda gonzales hamster satılıyor onlardan alıp versem?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi pet shoplarda gonzales hamster satılıyor onlardan alıp versem?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiama ucuz değil işte ucuz satan bir satıcı lazım izmirdeTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi lab faresi ucuz bi canlı hamsterdan daha fazla besleyıcı ozellıgı oldugunu hatırlıyorum gonzalesler daha ırı ve lablara gore daha vahşi oluo petşoptakıler en azından Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi lab faresi ucuz bi canlı hamsterdan daha fazla besleyıcı ozellıgı oldugunu hatırlıyorum gonzalesler daha ırı ve lablara gore daha vahşi oluo petşoptakıler en azından lablar nerede satılır?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi bu hobı ucuz değil canlı buyudukce yem malıyetıde artıcak ona göre düşünün sonuçta bocekle beslenmıyorlar memelı fıyatlarıda hersene artıyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi SALÇA, Şimdi yazdı: lablar nerede satılır? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi donmuş satan yerlere soyle elden alırsan verırler canlı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi bu hobı ucuz değil canlı buyudukce yem malıyetıde artıcak ona göre düşünün sonuçta bocekle beslenmıyorlar memelı fıyatlarıda hersene artıyor biliyorum zaten onun için bir çok fikrim varTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
SALÇA 53 26 Mayıs, 2021 gönderildi donmuş satan yerlere soyle elden alırsan verırler canlı hmm bir satıcı bulmuştum izmirde satıcı önermiştiTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
tunecchi 24 26 Mayıs, 2021 gönderildi SALÇA, Şimdi yazdı: biliyorum zaten onun için bir çok fikrim var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi kendi gelirin yoksa başlama yani Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş