Jump to content
SALÇA

Sorum Var

Önerilen İletiler

Tüm sorularınızı bir ileti halinde sorarsanız daha iyi olur parça parça konu açmanın alemi yok zaten sorularınızın cevapları forumda var. İyi hobiler İyi forumlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tüm sorularınızı bir ileti halinde sorarsanız daha iyi olur parça parça konu açmanın alemi yok zaten sorularınızın cevapları forumda var. İyi hobiler İyi forumlar

1-Aklıma yeni yeni gelenler oluyor
2-Bulsaydım açmazdım zaten bulamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bu konuyu okursanız çoğu sorunuza yanıt bulabilirsiniz.

Ben yine sadece donmuş versem olur mu sorusunu cevaplayamadım dondurulmuş yemi sıcak suyla azıcık ısıtıp canlı taklidi yaptırıp yedirsem olur mu?Satıcı ikisinide vermelisiniz diyor kafam çok karıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SALÇA, Bir saat önce yazdı:

Ben yine sadece donmuş versem olur mu sorusunu cevaplayamadım dondurulmuş yemi sıcak suyla azıcık ısıtıp canlı taklidi yaptırıp yedirsem olur mu?Satıcı ikisinide vermelisiniz diyor kafam çok karıştı.

Donmuş yemin olayı zaten o dondurulmuş yem sıcak su ile açılır cımbız yardımıyla canlının dikkatini çekmesini sağlarsınız canlı zaten atlar yeme daha önce yılan deneyimim olmadı bu yüzden çok detaylı ve net konuşamıyorum ama zaten yemlerin direkt canlı verilmesi pek tavsiye edilmiyor sonuçta kemirgenlerin güçlü çeneleri var canlınıza zarar verebilir bildiğim kadarıyla sadece donmuş vermeniz bir sorun yaratmaz çeşitlilik gerekir yani karma besleme civciv fare vs. Karışık beslerseniz yeterli olur dediğim gibi deneyimim yok söylediklerim tamamiyle doğru olmayabilir beklerseniz bilgisi olan arkadaşlar cevaplar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Donmuş yemin olayı zaten o dondurulmuş yem sıcak su ile açılır cımbız yardımıyla canlının dikkatini çekmesini sağlarsınız canlı zaten atlar yeme daha önce yılan deneyimim olmadı bu yüzden çok detaylı ve net konuşamıyorum ama zaten yemlerin direkt canlı verilmesi pek tavsiye edilmiyor sonuçta kemirgenlerin güçlü çeneleri var canlınıza zarar verebilir bildiğim kadarıyla sadece donmuş vermeniz bir sorun yaratmaz çeşitlilik gerekir yani karma besleme civciv fare vs. Karışık beslerseniz yeterli olur dediğim gibi deneyimim yok söylediklerim tamamiyle doğru olmayabilir beklerseniz bilgisi olan arkadaşlar cevaplar.

Sağolun subadultnlab alacağım yılanıma birazdaha büyüyünce araya civciv ve bılıdrcın ekler karma yaparım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sadece donmuşla besliceksen ball alma yememe durumuyla herkes karşılaşıyor buyuk ıhtımalle karşılaşacaksın canlı yem bulundurma ıhyımalın yoksa lutfen canlıyı sahıplenme 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sadece donmuşla besliceksen ball alma yememe durumuyla herkes karşılaşıyor buyuk ıhtımalle karşılaşacaksın canlı yem bulundurma ıhyımalın yoksa lutfen canlıyı sahıplenme 

sadece donmuş ile ne besleyebilirim? corn olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SALÇA, 1 dakika önce yazdı:

sadece donmuş ile ne besleyebilirim? corn olabilir mi?

yılan turlerı sadece donmuşla kesın olarak beslenemez ılla sıkıntı yapar %100 donmuşla yıen bı tur olmaz dogdugundan berı donmuşa alışmış adult bı canlı alırsan ayrı ama ara ara gene reddetme olur canlı yem turu değiştirmen falan gerek ama eger alıcaksan bır yılan elınde her an ulaşabılcegın 2 3 canlı yem bulundurmalısın ona göre alın bu canları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yılan turlerı sadece donmuşla kesın olarak beslenemez ılla sıkıntı yapar %100 donmuşla yıen bı tur olmaz dogdugundan berı donmuşa alışmış adult bı canlı alırsan ayrı ama ara ara gene reddetme olur canlı yem turu değiştirmen falan gerek ama eger alıcaksan bır yılan elınde her an ulaşabılcegın 2 3 canlı yem bulundurmalısın ona göre alın bu canları

Canlı yem vermek istemememin sebebi canlıma zarar verebileceğini düşünmek ısırır zarar verir ondan vermek istemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

küçük canlıların zarar verme ıhtımallerı çok az yılanınız tek hamlede ındırecek ztn ona göre düşünün sonra canlım yemıyor dıye başlık açmayın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
küçük canlıların zarar verme ıhtımallerı çok az yılanınız tek hamlede ındırecek ztn ona göre düşünün sonra canlım yemıyor dıye başlık açmayın

Tamam alacağım da satıcı lazım izmirde gününde alıp vereyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tamam alacağım da satıcı lazım izmirde gününde alıp vereyim

pet shoplarda gonzales hamster satılıyor onlardan alıp versem?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pet shoplarda gonzales hamster satılıyor onlardan alıp versem?

ama ucuz değil işte ucuz satan bir satıcı lazım izmirde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

lab faresi ucuz bi canlı hamsterdan daha fazla besleyıcı ozellıgı oldugunu hatırlıyorum gonzalesler daha ırı ve lablara gore daha vahşi oluo petşoptakıler en azından 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lab faresi ucuz bi canlı hamsterdan daha fazla besleyıcı ozellıgı oldugunu hatırlıyorum gonzalesler daha ırı ve lablara gore daha vahşi oluo petşoptakıler en azından 

lablar nerede satılır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SALÇA, Şimdi yazdı:

lablar nerede satılır?

donmuş satan yerlere soyle elden alırsan verırler canlı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bu hobı ucuz değil canlı buyudukce yem malıyetıde artıcak ona göre düşünün sonuçta bocekle beslenmıyorlar memelı fıyatlarıda hersene artıyor 

biliyorum zaten onun için bir çok fikrim var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donmuş satan yerlere soyle elden alırsan verırler canlı 

hmm bir satıcı bulmuştum izmirde satıcı önermişti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.