Jonathan 41 Oluşturuldu: 11 Temmuz, 2021 İzmir gümüldür plajda buldum. Türü nedir? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Onlorot 92 11 Temmuz, 2021 gönderildi Camponotus sp. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Jonathan 41 11 Temmuz, 2021 gönderildi Onlorot, 4 saat önce yazdı: Camponotus sp. Teşekkür ederim. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
karincalemi 15 14 Temmuz, 2021 gönderildi Camponotus çok beslemek istediğim bi türlü bulamadığım tür Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Jonathan 41 16 Temmuz, 2021 gönderildi (düzenlendi) karincalemi, 14.07.2021 - 23:07 yazdı: Camponotus çok beslemek istediğim bi türlü bulamadığım tür izmir gümüldür sahilde buldum. Bir sürü vardı hatta tuttuğumuz odada yatak odasını prens ve prensesler bastı 16 Temmuz, 2021 tarihinde Jonathan tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
karincalemi 15 16 Temmuz, 2021 gönderildi Jonathan, 6 saat önce yazdı: izmir gümüldür sahilde buldum. Bir sürü vardı hatta tuttuğumuz odada yatak odasını prens ve prensesler bastı ben bursadayım herkes buldu bi ben bulamadım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş