meraklısı 0 Posted July 17, 2021 Akdeniz bukalemunu için başlık açmıştım fakat akdeniz bukalemunun esaret altında yaşayamicağını söylediler ki haklılar beslediğim zamanlarda yem yeme sorunu vardı o zaman küçüktüm ve çok bilinçsizce davranıyordum şimdi tekrardan tüm ihtiyaçlarını karşılıyarak panter bukalemunu beslemeyi düşünüyorum orta boy bir bukalemuna günde kaç tane mario veya un kurdu verilir kaç öğün yemek verilir söylerseniz çok sevinirim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Canrrr 0 Posted July 17, 2021 Yani bunlari internetten veya yourubeda ki videolardan ogrenirsen daha yararli olur ama panter bulman cok zor gibi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
meraklısı 0 Posted July 17, 2021 yemen bukalemunu da olur panterin bulunmasının zor olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim esrarete alışık teraryumda mutlu olabilecek her bukalemun olur ve uzuluk 75 boy 55 en 50 olan bir teraryum yeterli midir bukalemun için Quote Share this post Link to post Share on other sites
Canrrr 0 Posted July 18, 2021 hm dedigim gibi 75 uzunluk panter adulta olmaz ama yemene olabilir sanirim. Ben cok emin degilim ben degilde baska bilgi sahibi olan birine sorarsaniz daha yararali olur veya en mantiklisi arastirin Quote Share this post Link to post Share on other sites