kemal 80 Oluşturuldu: 14 Aralık, 2021 fazla torfumu mite basmış bunlardan nasıl kurtulurum fırınlasam vs. bir çaresi olur mu ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
sameti42 42 14 Aralık, 2021 gönderildi Bence hiç uğraşma biladerim.. O torfu at yenisini al, o kadar lanet birşey ki Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gorukremin 26 15 Aralık, 2021 gönderildi narsis, 10 saat önce yazdı: fazla torfumu mite basmış bunlardan nasıl kurtulurum fırınlasam vs. bir çaresi olur mu ? Eğer elinde çok varsa suyu kaynatıp torfa dökersin sonrada fırınlayabilirsin yada suyu yapmadanda kurtulabilirsin 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kemal 80 26 Aralık, 2021 gönderildi gorukremin, 15.12.2021 - 08:20 yazdı: Eğer elinde çok varsa suyu kaynatıp torfa dökersin sonrada fırınlayabilirsin yada suyu yapmadanda kurtulabilirsin bir gece kaynar suyun içinde beklettim suyun üzeri mite ile kaplıydı ama gene de suyunu süzüp fırınladım.Yaklaşık 45 dk fırında kaldı sonra balkona serdim...torf ilk günkü gibi duruyor mite den eser yok... gorukremin kardeşim teşekkürler...ilgili fotoları ekliyorum... 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gorukremin 26 26 Aralık, 2021 gönderildi narsis, 10 dakika önce yazdı: bir gece kaynar suyun içinde beklettim suyun üzeri mite ile kaplıydı ama gene de suyunu süzüp fırınladım.Yaklaşık 45 dk fırında kaldı sonra balkona serdim...torf ilk günkü gibi duruyor mite den eser yok... gorukremin kardeşim teşekkürler...ilgili fotoları ekliyorum... Rica ederim 🙂 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
LuCifeR 80 26 Aralık, 2021 gönderildi Geçmiş olsun.Yinede riske girmeyip yeni torf aldaydınız dahah iyiydi keyifli hobiler :) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş