Cockroach1 26 Oluşturuldu: 18 Ocak, 2022 Herkese merhaba arkadaşlar küçük bir kabın içinde aylar önce bi kaç tane yetişkin olmayan tartara bakmıştım. kap bir süre boş kaldı falan şimdi içinde 2 tane nymph tıslayan hamamböceği var eşim farketmiş o gönderdi bu fotoğrafı da burada gördüğmüz bu şeyler bence kesinlikle yumurta. Ne olduğunu bilen anlayan birileri var ise bana lütfen yardımcı olurmusunuz ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bahtsız piyade 15 18 Ocak, 2022 gönderildi Dostum sanırım onlar kapsul,yavrular yakındır Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Cockroach1 26 18 Ocak, 2022 gönderildi Bahtsız piyade, 9 dakika önce yazdı: Dostum sanırım onlar kapsul,yavrular yakındır Ama neyin kapsülü tartaraları diyosan onlar yavruydu nasıl doğuracaklar Şu an iki tane yavru madagaskar hamamböceği var onlar zaten canlı doğum yapıyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bahtsız piyade 15 18 Ocak, 2022 gönderildi Cockroach1, 3 dakika önce yazdı: Ama neyin kapsülü tartaraları diyosan onlar yavruydu nasıl doğuracaklar Şu an iki tane yavru madagaskar hamamböceği var onlar zaten canlı doğum yapıyor. Başka bir hayvan besliyormusunuz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Cockroach1 26 18 Ocak, 2022 gönderildi Bahtsız piyade, 18 dakika önce yazdı: Başka bir hayvan besliyormusunuz Lobster hamamböceği,unkurdu bir de isopod. Ama bu dışarıdan gelmiş bişey gbi geldi bana. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Onlorot 92 18 Ocak, 2022 gönderildi Fotoğrafta çok net değil fakat yeni doğmuş yavrular olabilir mi? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bahtsız piyade 15 18 Ocak, 2022 gönderildi birazcık isopod yumurtası andırıyor gibi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Cockroach1 26 18 Ocak, 2022 gönderildi Bahtsız piyade, 7 dakika önce yazdı: birazcık isopod yumurtası andırıyor gibi İsopodlar yumurta bırakmıyor ama karınları patlıyor ve öyle doğruyolar en azından bendekiler öyle Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fantastikbizenci 42 18 Ocak, 2022 gönderildi (düzenlendi) Fotoğrafta yumurtadan daha öte yeni doğmuş canlılar görünüyor gibi. Tabi benim gözlerim bozuk olabilir:). 18 Ocak, 2022 tarihinde fantastikbizenci tarafından düzenlendi Yazım yanlışı. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fryy68 6 20 Ocak, 2022 gönderildi fantastikbizenci, 18.01.2022 - 22:18 yazdı: Fotoğrafta yumurtadan daha öte yeni doğmuş canlılar görünüyor gibi. Tabi benim gözlerim bozuk olabilir:). katılıyorum yumurta değilde canlı doğmuş gibi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Cockroach1 26 20 Ocak, 2022 gönderildi Öncelikle cevaplar için herkese teşekür ederim Diyelim ki bunlar yeni doğmuş canlılar ama ne canlısı bunlar anlayamadım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
preplus41 27 21 Ocak, 2022 gönderildi Cockroach1, 23 saat önce yazdı: Öncelikle cevaplar için herkese teşekür ederim Diyelim ki bunlar yeni doğmuş canlılar ama ne canlısı bunlar anlayamadım Bazı durumlarda gelişimini tamamlamamıs yavrular ölü doğuyor. Hareket etmiyorsa muhtemelen tıslayan hamamböceklerinin ölü doğum yavruları olabilir. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş