huseyin 0 Oluşturuldu: 24 Mayıs, 2015 o kadar ac ki ciyana havayken saldirdi sanirim bi kac gun icinde tuketir ) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Gözde Gülseven 12 24 Mayıs, 2015 gönderildi Tariyi çiyanla mı besliyosunnn :oha: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 25 Mayıs, 2015 gönderildi Tasvip etmediğim bir durum malesef . Ama canli sizin keyif sizin . Sizden beklemezdim böyle bir davranis ciyan canlimiydi peki ? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
guneyozcan 5 25 Mayıs, 2015 gönderildi ters bir durumda çiyan beslemeye başlayabilirsin. 4 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
yasan 2 25 Mayıs, 2015 gönderildi Simdi ne desem huseyin tarilere ari karinca akrep ciyan gibi zehirli hayvanlar vermek son derece sakincalidir.bu sefer sansliymissin ama her zaman boyle sonuclanmaz.2008 d3 bir olayi anlatayim adamin biri avi avi turune kocaman hamster atmisti hamster abdomeni bi isirmis hayvan olmustu.arkadas terra da tarantula yerine hamster besliyordu yani ornek bir davranis degil Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DNGC 0 25 Mayıs, 2015 gönderildi Hayret bu kadar büyük bir ava nasıl saldırmış. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
huseyin 0 25 Mayıs, 2015 gönderildi hemen aciklik getirelim ciyan canli degil oluydu ve verirken kafasindan degil govdesinden verdim canli yemler kurt cekirge circir dubia haric pinky bile vermem ki boyle tehlikeli bi canliyi asla canli canli verip riske girmem Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Günah Keçisi 8 25 Mayıs, 2015 gönderildi Olu de olsa biyolojisi itibariyle biraz riskli bi hareket olmus. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
huseyin 0 25 Mayıs, 2015 gönderildi bence risk yok sahsi gorusum sonucta dogada bunlar ne bulursa ki kavga edip sag kalan oleni yiyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Günah Keçisi 8 25 Mayıs, 2015 gönderildi Doga da bir cogu var olmayacak tarantulalari besliyoruz, doga pek kistasimiz olmuyor fakat sahsi gorusun bisey diyemem. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 25 Mayıs, 2015 gönderildi Doğal yollardan öldü ise pekde yapacak bisey yok aslinda can . baska bir canliya yaramis ama bunu canli bir ciyanla veyahut nasil öldüğünü bilmedigimiz bir ciyanla denemek mantik dışı olurdu . Doğa ile pet canlilarimizi kisas yaparken sadece iklim kosullarini göz önüne aliriz . Yoksa aldigimiz 50 euroluk bir canli ayni habitat da ciyanda yiyor dersek risk almis oluruz dogadaki sanssiz canlilarin bir sahibi yok ve parasal anlamda kimseyi zarara ugratmiyorlar . Sanssiz olarak var saydiklarim avci iken avina av olanlardan bahsettim . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Fikret 5 26 Mayıs, 2015 gönderildi Eğer ki çıyan yem yapılmak için öldürüldüyse buda çok yanlış bir hareket oluyor bence... Ayrıca evet doğru tarantulalar yem konusunda seçici değiller fakat doğadan yakalanan yemlerle beslenmesi doğru değil , yakaladığınız yemin üzerinde ne taşıdığını (böcek ilacı, parazit, v.b...) bilmiyorsunuz. Beslediğiniz hayvana zarar verebilecek risklerden kaçınmalısınız. Artık canlı yemler ulaşılmaz değil ve fiyatları da gayet uygun !!! Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
huseyin 0 27 Mayıs, 2015 gönderildi bu dedikleriniz yeni baslayanlar icin gayet aydinlatici ve canli bi vahsiyi sirf yem yapmak icin oldurenler icin kinayici Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 27 Mayıs, 2015 gönderildi bu dedikleriniz yeni baslayanlar icin gayet aydinlatici ve canli bi vahsiyi sirf yem yapmak icin oldurenler icin kinayici işte yazmamızdaki sebeb de hobide yeni olan arkadaşlara yanlış bir fikir vermemek . başlık cok ac resimde bir cıyan bir tarantula . yoksa ben kim hobiye nezaman girdi nasıl girdi ilk girdiğinde nasıldı kolayına unutmam Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
huseyin 0 27 Mayıs, 2015 gönderildi abim bende bikiyorum senin soylemek istediklerini beni az da olsa tanidigini Fikret arkadasimiz beni cani gordu biraz o ben degilim ama asla yapmam ) bir kez hemster yavrusu almistim deniym diye kiyamadim kocaman yaptim sahiplendirdim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 27 Mayıs, 2015 gönderildi yok yok fikret beyinde ve diger post sahiplerinin amacida kötü degil . Görüntü de aciklama olmadığı icin dir . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
huseyin 0 27 Mayıs, 2015 gönderildi bu arada yarisini tuketti kalani attim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Fikret 5 28 Mayıs, 2015 gönderildi Başlık düzgün açılmış eklenen fotoğrafın altında da yeterli bir açıklama yapılmış olsa zaten gerek olmazdı benim yazdıklarıma da... Yeni veyahut bilmeyenler için bir açıklama mahiyetinde olduğu aşikar zaten... Kimin kimi tanıdığı falan ikinci planda amaç bilgiye ihtiyacı olanları doğru bilgilendirme yanlış anlaşılmaların önüne geçmek, sonuçta burası bilgi platformu amacımız tabiki de birbirimizi kötülemek olamaz !!! Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
fireman 232 28 Mayıs, 2015 gönderildi !!! Hahahha Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
huseyin 0 29 Mayıs, 2015 gönderildi haklisiniz fikret bey hata bende cek paylas yaptim not dusmeden Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş