Jump to content
huseyin

cok accc

Önerilen İletiler

Tasvip  etmediğim  bir  durum  malesef  .  Ama  canli  sizin  keyif  sizin . Sizden  beklemezdim  böyle  bir  davranis  ciyan  canlimiydi  peki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Simdi ne desem  huseyin tarilere ari karinca akrep ciyan gibi zehirli hayvanlar vermek son derece sakincalidir.bu sefer sansliymissin ama her zaman boyle sonuclanmaz.2008 d3 bir olayi anlatayim adamin biri avi avi turune kocaman hamster atmisti hamster abdomeni bi isirmis hayvan olmustu.arkadas terra da tarantula yerine hamster besliyordu yani ornek bir davranis degil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hemen aciklik getirelim ciyan canli degil oluydu ve verirken kafasindan degil govdesinden verdim canli yemler kurt cekirge circir dubia haric pinky bile vermem ki boyle tehlikeli bi canliyi asla canli canli verip riske girmem ;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Doğal  yollardan  öldü  ise  pekde  yapacak bisey  yok  aslinda  can  . baska  bir  canliya  yaramis :)  ama  bunu  canli  bir  ciyanla  veyahut  nasil  öldüğünü  bilmedigimiz bir  ciyanla  denemek  mantik  dışı  olurdu .

Doğa  ile  pet  canlilarimizi  kisas  yaparken  sadece  iklim  kosullarini  göz önüne  aliriz . Yoksa  aldigimiz  50 euroluk  bir  canli  ayni  habitat da  ciyanda  yiyor  dersek  risk  almis  oluruz  dogadaki  sanssiz  canlilarin  bir  sahibi  yok ve parasal  anlamda  kimseyi  zarara  ugratmiyorlar . Sanssiz  olarak  var  saydiklarim  avci  iken avina  av  olanlardan  bahsettim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eğer ki çıyan yem yapılmak için öldürüldüyse buda çok yanlış bir hareket oluyor bence... Ayrıca evet doğru tarantulalar yem konusunda seçici değiller fakat doğadan yakalanan yemlerle beslenmesi doğru değil , yakaladığınız yemin üzerinde ne taşıdığını (böcek ilacı, parazit, v.b...) bilmiyorsunuz. Beslediğiniz hayvana zarar verebilecek risklerden kaçınmalısınız. Artık canlı yemler ulaşılmaz değil ve fiyatları da gayet uygun !!!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bu dedikleriniz yeni baslayanlar icin gayet aydinlatici ve canli bi vahsiyi sirf yem yapmak icin oldurenler icin kinayici  ;)

işte  yazmamızdaki  sebeb  de  hobide  yeni  olan  arkadaşlara  yanlış  bir  fikir  vermemek . başlık  cok  ac  resimde  bir  cıyan  bir  tarantula  . yoksa  ben  kim  hobiye  nezaman  girdi  nasıl  girdi  ilk  girdiğinde  nasıldı  kolayına  unutmam  :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

abim bende bikiyorum senin soylemek istediklerini  beni az da olsa tanidigini Fikret arkadasimiz beni cani gordu biraz :) o ben degilim ama asla yapmam :)) bir kez hemster yavrusu almistim deniym diye kiyamadim kocaman yaptim :) sahiplendirdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
:)  yok  yok  fikret  beyinde ve  diger  post  sahiplerinin  amacida  kötü  degil . Görüntü  de  aciklama  olmadığı  icin  dir .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Başlık düzgün açılmış eklenen fotoğrafın altında da yeterli bir açıklama yapılmış olsa zaten gerek olmazdı benim yazdıklarıma da... Yeni veyahut bilmeyenler için bir açıklama mahiyetinde olduğu aşikar zaten... Kimin kimi tanıdığı falan ikinci planda amaç bilgiye ihtiyacı olanları doğru bilgilendirme yanlış anlaşılmaların önüne geçmek, sonuçta burası bilgi platformu amacımız tabiki de birbirimizi kötülemek olamaz !!!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.