bqwertika 1 Oluşturuldu: 11 Ağustos, 2022 1 dişi 1 erkek hamsterım var erkek olan büyük iştahla un kurdu yerken dişi yemiyor erkek hamsterın yani hamsterlerin un kurdu yemesinde sakınca var mıdır. Sıkıntı yoksa dişi hanster neden yemiyor? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Swalfken 189 11 Ağustos, 2022 gönderildi Dişi tercihen yemiyor olabilir ya da tadını bilmediğinden yemiyordur un kurdunun sıvısını ağzına sürtebilirsin. Erkek bir ratim var çekirgeden dubiaya her türlü canlı yemi iştahla yiyor bir sorun yaşamadım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bqwertika 1 12 Ağustos, 2022 gönderildi Dişi de yedi bugün iştahla yiyorlar fazla vermenin sakıncası olur diye çok vermedim ama Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emiraltun 32 6 Ekim, 2022 gönderildi bqwertika, 11.08.2022 - 23:01 yazdı: 1 dişi 1 erkek hamsterım var erkek olan büyük iştahla un kurdu yerken dişi yemiyor erkek hamsterın yani hamsterlerin un kurdu yemesinde sakınca var mıdır. Sıkıntı yoksa dişi hanster neden yemiyor? ben haftada 1-2 veriyordum makarna gibi hapur hupur yiyordu çok da seviyorlar yenur omega5 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
emiraltun 32 6 Ekim, 2022 gönderildi bqwertika, 12.08.2022 - 18:15 yazdı: Dişi de yedi bugün iştahla yiyorlar fazla vermenin sakıncası olur diye çok vermedim ama fazla verirsen kilo aldırıp hayvanıo yağlandırıyor haftada 1 4-5 tane yeter bence Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş