Jump to content
karakokk50

Tarantula Bakmak İstiyorum

Önerilen İletiler

Merhaba ben emre odamda gecko besliyorum uzun zamandır baya ilgileniyorum ve keyif alıyorum tarantulalara da çok ilgim var beslemek bakmak istiyorum başlangıç için ne önerirsiniz ve nereden bulabilirim şimdiden teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben 5 yıl önce grammostola pulchripes almıştım çok uysaldı ve ne zaman yem atsam kapıp yiyordu beslemesi keyifli ve çok büyüyen bir tür. Surungenpazari sitesinden almıştım oraya bakabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

başlangıç için genelde lp önerilir uysaldır rahat bulursun diğer türler daha zor ve fiyatlar uçuk şu an piyasada buara murinus var başlangıç için önermem ben uzun zamandır baktığım halde ara ara kaçıyor ve bendekiler adult. Lp diğer sakin türlere göre hızlı büyür. Arkadaşın dediği gibi surungenpazarında fiyatlar uçmuş facebook gruplarında daha uyguna bulursun. Baharıda bekleyebilirsin eğer sorun yaşamazsam ithalat yapıcam ve gerçekten çok ucuza satıcam şu anki lp fiyatlarına hedefim vagans regalis falan satmak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
karakokk50, 19.11.2022 - 12:52 yazdı:

Merhaba ben emre odamda gecko besliyorum uzun zamandır baya ilgileniyorum ve keyif alıyorum tarantulalara da çok ilgim var beslemek bakmak istiyorum başlangıç için ne önerirsiniz ve nereden bulabilirim şimdiden teşekkürler 

Forumda bu sorunun cevabı var aslında. Sling almanı tavsiye ederim. Grammostola pulchripes bakabilirsin. Yavaştır ama güzel bence. Lasiodora parahybana bakabalirsin. O da güzel fakat murinus alma bence. Zehri kuvvetli. Çok da uygun değil yeni başlayanlara. Birde versicolor alma. Nemi yüksek ister ve çok hassas. Renklerine kanma. Evet düşük zehirli fakat bakma bile çok hassas. Bİraz daha araştırırsan forumda detaylı bilgilere ulaşabilirsin. Merak ettiğin türün bakımını forumda araştırabilirsin. Böylelikle kendine en uygun türü seçersin. Yer türü alman daha mantıklı olur bakım kolaylığı ve zehir yüksekliği açısından. İyi araştırmalar :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Saransad, 37 dakika önce yazdı:

Ben kıbrısta öğrenciyim 1 tane sling lp alıcam türkiyeden uçakla kargolarda sorun yaratırlar mı

Büyük ihtimalle evet yaratır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.