occan 1 10 Haziran, 2015 gönderildi Ölceğini bilseydim bir kaç ilaç denerdim. umarım bir daha başıma gelmez ama eğer gelirse ilaç tedavisini deniycem.sizinde söylediğiniz gibi dozunu ayarlamak sıkıntı olcak . Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Gözde Gülseven 12 10 Haziran, 2015 gönderildi İnsan öleceğinden kesin emin olamadığı için bişey yapamıyo zaten zor bi durum gerçekten. Umarım bir daha aynı şeyi yaşamazsınız, geçmiş olsun. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 10 Haziran, 2015 gönderildi :thanks: :iyigeceler: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
occan 1 11 Haziran, 2015 gönderildi Eczacı arkadas varsa forumda belki yardımı olur Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Fikret 5 11 Haziran, 2015 gönderildi DKS için hiçbir yerde ilaç denendiğini duymadım bende... Kabuk attırma ise doğru ve uygulanabilen tek yöntem. %100 garantili sonuç vermese de tek çıkar yol gibi bir şey... Tamamen farklı olan bir bünyeye bildiğimiz yada uygulanabilecek ilaçların etkilerinin ağır geleceğini düşünmekteyim (özellikle doz ayarlamadaki sıkıntıdan kaynaklı). Tamamen şahsi fikrimdir !!! Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Gözde Gülseven 12 11 Haziran, 2015 gönderildi Adult yeni kabuk atmış hayvanların kabuk atmasını beklemek çok mantıklı gelmedi sadece ama dediğin gibi ilaç kullanmaktan daha doğru Fikret. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Fikret 5 12 Haziran, 2015 gönderildi Yeni kabuk atmış adult bir tari için zahmetli bir süreç olacağı aşikar... Baya bir emek sarf etmek lazım, azimle uğraşmak lazım... Zor !!! Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Günah Keçisi 8 12 Ağustos, 2015 gönderildi Ben de daha once kabuk attirmaktan baska bir yonteme denk gelmedim. Yeni kabuk atmis hayvanlarda cikiyorsa genel olarak hayvan mefta oluyor. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş