Jump to content
the_berketorun

Tür Tavsiyesi

Önerilen İletiler

Guest Düzeltme
1 hour ago, Yetkin said:

kçk dediğiniz nedir ve ne çeşit canlı arıyorsunuz içine 

Yanlış yazmışım kök var yazacaktım. Tarantula türlerinden arıyorum çok hızlı ve agresif olmadığı sürece problem olmaz hatta agresif lik derecesi aşırı değilse uygun olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest Düzeltme, 02.02.2023 - 02:32 yazdı:

Yanlış yazmışım kök var yazacaktım. Tarantula türlerinden arıyorum çok hızlı ve agresif olmadığı sürece problem olmaz hatta agresif lik derecesi aşırı değilse uygun olur.

cc gibi yer türleri bakabilirsiniz fakat küçük boyda alırsanız başka kapta bakarsınız büyüyene kadar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
13 hours ago, Yetkin said:

cc gibi yer türleri bakabilirsiniz fakat küçük boyda alırsanız başka kapta bakarsınız büyüyene kadar 

l5-6 boylarında alıcam ilk başlarda biraz büyük olucak biliyorum ama büyünce yeterli olur gibime geliyor. tür olarak cc yi bende düşündümde tr de istedğim boyda satan yok gibi irimani buldum l9 onu almayı planlıyorum başka tür bulamazsam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_berketorun, 3 saat önce yazdı:

l5-6 boylarında alıcam ilk başlarda biraz büyük olucak biliyorum ama büyünce yeterli olur gibime geliyor. tür olarak cc yi bende düşündümde tr de istedğim boyda satan yok gibi irimani buldum l9 onu almayı planlıyorum başka tür bulamazsam.

irmina uygun olmaz size birçok açıdan 1. tereryum şekli uygun değil 2. agresif ve hızlı bir tür 3. nem gereksimi fazla... vs 

o boya alacaksanız en azından sub bir şey bulup almanız iyi olur l5 bir canlıya biraz değil çok büyük olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.