12344321 0 Oluşturuldu: 17 Mayıs, 2023 (düzenlendi) arkadaşlar merhaba bilen olursa lütfen yardım ederse çok sevinirim geckom 4-5 yaşlarında 2 haftadır yeme problemi var ayrıca ağız tarafında çenesinin dışında sanki diş apsesine benzer bir şey gibi geldi ama bilemedim iştah sorunu için de ısıyı biraz daha artırdım ama yine çok fark olmadı bilen yazarsa sevinirim 17 Mayıs, 2023 tarihinde 12344321 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Niko990. 4 17 Mayıs, 2023 gönderildi Canlının yememesinin sorunu ağızındaki yaradır. Enfeksiyon kapmış eczanelerde satılan terramycin kremi alıp kulak temizleme çubuğu ile enfeksiyonlu olan bölgeye sürünüz. Ağzındaki yara tamamen geçmeden canlıyı elinize almayınız zaten canlı şu an stresli bir durumda. Yaşam alanını iyi temizlemeyi unutmayın. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
12344321 0 18 Mayıs, 2023 gönderildi Niko990., 13 saat önce yazdı: Canlının yememesinin sorunu ağızındaki yaradır. Enfeksiyon kapmış eczanelerde satılan terramycin kremi alıp kulak temizleme çubuğu ile enfeksiyonlu olan bölgeye sürünüz. Ağzındaki yara tamamen geçmeden canlıyı elinize almayınız zaten canlı şu an stresli bir durumda. Yaşam alanını iyi temizlemeyi unutmayın. teşekkürler şimdi sürdüm şişkinliğin olduğu yere umarım en kısa sürede geçer Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş