Jump to content
12344321

Gecko

Önerilen İletiler

merhabalar daha öncesinde bi konu daha oluşturmuştum geckomun ağzında enfeksiyon vardı bi arkadaş yardım etmişti ancak o zaman bu yana ağzı geçti ancak yemek yeme sorunu var ve ayrıca gözlerinde sürekli kısık ve kapalı geziyo rahatsız oluyomuş gibi ağzında enfeksiyon varken deri değiştirmişti derisini iyi atamadı ben elimden geldiğince suyla vs hallettim ancak olmadı şimdi deri atmasında vs sıkıntı yok ama gözlerinde enfeksiyon varmı emin değilim birde zorlada olsa 1 2 kere ezip ağzına unkurdu verdim zorla bunun için ne yapmalıyım ayrıca eczaneden tobrased aldım enfeksiyon vs için

31ccf273-17b9-4c10-ac26-e8d3b2810042.jpeg

2361979d-c10f-4199-a5c5-774e910dfcfd.jpeg

f4865ee0-71bf-4118-bd03-1a5ecb4d2135.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Canlının gözünden herhangi bir şekilde iltihap geliyor mu? Eğer iltihap yok ise çok fazla ışık olan bir ortamda duruyorsa ışıktan rahatsız olup gözlerini kısıyor olabilir. Yem yememesinin çok fazla nedeni olabilir. Sıcaklık düşük olabilir. Gece gündüz döngüsünü yaşatamıyor olabilirsiniz. Derisini düzgün atamadığından dolayı strese girmiş olabilir. Verdiğiniz canlı yemlerin boyutu çok küçük olabilir. Ayrıca force ve assist feeding çok erken yapmaya başlamışsınız. Canlı 1,5-2 ay boyunca yem yemiyor ise ve kuyruğundaki yağ çok azalmış ise ve hala yem yemiyor ise force ve assist feeding yapılmalıdır.

tarihinde Niko990. tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Niko990., 18 saat önce yazdı:

Canlının gözünden herhangi bir şekilde iltihap geliyor mu? Eğer iltihap yok ise çok fazla ışık olan bir ortamda duruyorsa ışıktan rahatsız olup gözlerini kısıyor olabilir. Yem yememesinin çok fazla nedeni olabilir. Sıcaklık düşük olabilir. Gece gündüz döngüsünü yaşatamıyor olabilirsiniz. Derisini düzgün atamadığından dolayı strese girmiş olabilir. Verdiğiniz canlı yemlerin boyutu çok küçük olabilir. Ayrıca force ve assist feeding çok erken yapmaya başlamışsınız. Canlı 1,5-2 ay boyunca yem yemiyor ise ve kuyruğundaki yağ çok azalmış ise ve hala yem yemiyor ise force ve assist feeding yapılmalıdır.

yem kabı yapıp katip etmek mantıklımı sizce bu durum için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Evet yem kabına koyabilirsiniz canlı yemleri şu anlık. Yem kabınız yok ise 3 tane hamamböceğini yaşam alanına akşam olmadan salınız, sabah kontrol ettiğinizde azalmış ise yemiştir büyük ihitmal.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Niko990., 2 saat önce yazdı:

Evet yem kabına koyabilirsiniz canlı yemleri şu anlık. Yem kabınız yok ise 3 tane hamamböceğini yaşam alanına akşam olmadan salınız, sabah kontrol ettiğinizde azalmış ise yemiştir büyük ihitmal.

tamamdır teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.