Jump to content
Em2023

Türkiye'de Evde Bir Yılan Tutmak Yasal Mıdır? Lütfen Cevap Verin!

Önerilen İletiler

36 minutes ago, Yetkin said:

hayır yasal değil, ülkeden ayrılcak mıyım derken ne demek istediniz anlamadım 

Peki bu yasadışılık nasıl ortaya çıkıyor? ne yapabilirler?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Em2023, 4 saat önce yazdı:

Peki bu yasadışılık nasıl ortaya çıkıyor? ne yapabilirler?

Sosyal mediada sürekli paylaşmazsanız ve herkese beslediğinizi söylemezseniz bir sorun çıkmıyor. Evinize polis gelirse yapacakları beslediğiniz canlıları elinizden almak ve para cezası kesmek olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, Niko990. said:

Sosyal mediada sürekli paylaşmazsanız ve herkese beslediğinizi söylemezseniz bir sorun çıkmıyor. Evinize polis gelirse yapacakları beslediğiniz canlıları elinizden almak ve para cezası kesmek olacaktır.

Yılanı evde tutmama izin veren bir belge alabilir miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: exotic med
      Merhabalar aşağıya ball piton canlı besleme videomu bırakıyorum🐍🐭
      ayrıca abone olup beğenmeyi unutmayın🤙🏽🚨

• Yazan: İrfab
      4-5 Aylık yavru ball pythonum elime ulaştı. Aldığım kişi 3-4 gün içinde beslememi önermişti. İlk denemede fareyi es geçti assisted feed denedim olmadı 2 gün sonra tekrar denedim yine yemedi bu sefer assisted feed ile yedi. Şu an sağlıklı bir problemi yok tekrardan ne zaman beslemem geretiğini nasıl anlayacağım?
    • Yazan: İrfab
      Elinde güzel Ball Python morpları veya Nigrita bulunanlar ya da herhangi bir tanıdığında olanlar yanıt oluşturabilirse çok sevinirim 1 yaş ve üstü istemiyorum. 
    • Yazan: Zeze97
      Yılanları sevdiğimi bilen öğrencilerim bana birkaç ay önce buldukları bir yılanı getirmişlerdi. Şimdiden söyleyeyim hayvanı kesinlikle almadık hemen doğasına bıraktık, zaten o yüzden videodaki öğrencim o kadar yılan getirdik direk bıraktırıyorsunuz diye sitem ediyor 😅 Açıkçası bilen bilir bu tarz kırsal alanlarda çok fazla batıl inanç var ve gerekli gereksiz yılan, kurbağa, kertenkele falan öldürülüyor. Ben öğrencilerimin bunu aşmasını istiyorum. Kurbağa ve kertenkele konusunda sıkıntı yaşamıyoruz artık zararsız olduklarını anladılar tutup sevip bırakarak siğil atmak, zehirlemek gibi olayların olmadığını kanıtladım birkaç kez. Ama yılan konusunda o kadar cesaretli olamadım malesef. Çocuklarda emanet sonuçta el sürdürmedim ama içten içe de çok merak ediyorum zehirli bir yılan mı değil mi? Cinsini bilen var mı?
      VID_20220601_081504(0).mp4
    • Yazan: sameti42
      Bütün arkadaşlarıma selamlarr.. Türkiyenin sürüngen ansiklopedisi yazan yerine.. Vahşi doğadan canlı alınmaz alınırsa yaşayamaz ölürrr ölürrr... yazısıyla değiştirmeyi teklif ediyorum.. O kadar fazla halen vahşi doğadan alınıp bune bune türü ne beslenirmi, bu ne yer ki ne içer ki diyen varki.. Sonu gelmiyor..Aramıza çok yeni katılan arkadaş var normal.. En tepeye sabitlensin bu yazıı... Doğasından bir hayvan türü ne olursa olsun ASLAA ALINAMAZZ!! (Karınca mevzusunu bilmiyorum onun dışında söylüyorum bunları).. Sadece esaret altındakileri besliyoruz.. Canım hobidaşlarım hepinizi seviyorum 😉😉❤️❤️