Jump to content
Rept1l1an

Yeni Aldığım Lp Yem Yemiyor , Çok Korkak

Önerilen İletiler

4 gün önce kargodan yeni gelen LP slingim yem kabul etmiyor , yemin sadece kafasını vermeye çalışıyorum korkup kaçıyor kargodan geldikten sonra nemlendirme dışında kabını hiç açmadım stresini atsın diye sürekli karanlıkta beklettim ama hala korkuyor ne yapmalıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

daha az bir süre olmuş biraz daha bekleyin abdomeni iyi zaten kabuğa kadar yem yemese bir sorun olmaz bide sos kabı yerine kürdan kabında vs bakın açılıp kapanırken çok sarsılıyor sos kabı canlının stresse girmesine neden oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yetkin, 1 dakika önce yazdı:

daha az bir süre olmuş biraz daha bekleyin abdomeni iyi zaten kabuğa kadar yem yemese bir sorun olmaz bide sos kabı yerine kürdan kabında vs bakın açılıp kapanırken çok sarsılıyor sos kabı canlının stresse girmesine neden oluyor 

Hocam idrar örnek kabı var ona koymayı düşündüm ama yüksek olduğu için canlı ortama alışamaz diye endişelendim , test kabına alayımmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rept1l1an, 4 saat önce yazdı:

Hocam idrar örnek kabı var ona koymayı düşündüm ama yüksek olduğu için canlı ortama alışamaz diye endişelendim , test kabına alayımmı?

idrar kabı iyi olur baya yüksekliği sorun olmaz yarısına kadar torf koyabilirsin nem için ve kazması yuva yapması için iyi olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.