Jump to content
Sauron

Mantis Macerası İle Tekrar Tekrar Merhaba :)

Önerilen İletiler

Herkese Merhabalar

foruma uzun süre ara verdim iş hayatı, çoluk çocuk, ekonomik derken artık bizim evladı da börtü böceğe alıştırma adına peygamber devesi beslemek istiyorum projeye başladım öncelikle dikey bir vivaryum tasarladım 60 boy 30  taban 30 genişlik olan 20 cm zemin yüksekliği ( torf vb işlemler için gerekli alan) açılır kapaklı olacak üstü kapalı arası çelik sineklik olup üstten bitkilerin gelişimi için gerekli ışıklandırma tabi yapabilirsem otomatik fıslamada yapacağım içerisine de ağaç kavuğundan oluşturup dikey mini sarmaşık ağaç yosunu bir kaç doğadan alınmış bitki kökü zemine ise nemi koruyabilmek adına Sukulent yapacağım. 

Şimdi içerisindeki canlılar.
 mantis koymayı düşünüyorum lakin temini konusunda wc olmasını çok istemiyorum ama L1 Olarak doğadan bulabilirsem adaptasyonunu daha iyi sağlayacağımı umuyorum şuanda tam yumurtlama mevsiminin sonu gibi düşünüyorum çıkanlarda olabilir bu yüzden bir çamlık alana gidesim var ekip olarakta gidebiliriz

Şuanlık bu kadar bakalım ilerleyen süreci nasıl devam ettireceğiz buradan belli olacak

Şimdilik Kendinize İyi bakın Canlılarımıza bol sağlık dilerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.