Jump to content
musti3716

IGUANA HEVESI VE TERARYUM...

Önerilen İletiler

Selamunaleykum arkadaslar.

Araniza yeni katildim ve inceledigim uzere kimse IGUANA konusunda nasil teraryum yapilir anlatmamis. Bende 100×40×50 akvaryumum var. Ve bunda iguana beslemeyi dusunuyordum. Lakin tel kafaes arasindada kaldim. Kendim yapma konusuna gelince. Bana kendi teraryumlarinizin fotolarini ve kullanilan malzemeleri yazarsaniz cok memnun olurim. Eşimde dahil olmak uzere iguana beslemeyi dusunuyoruz.

Saygilarimla...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

100X40X50 Bir iguana için uzun süre idare edecek bir şey olmayacaktır 2 metre oldukları göz önüne alınırsa.Yükseklikde çok önemli bir faktör arboreal canlılar sonuçta.Kimi insanlar iguanalar için bir oda ayırıyorlar.Ulaşılabilirliği çok rahat olsa da bakımı cidden zor bir sürüngen belki leopard gecko veya bearded dragonlarada göz atabilirsiniz veya diğer geckolara,chinese water dragonda iguanaya iyi bir alternatif daha ufak oluyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Halelujah. Tesekkur ederim. Akvaryumuda saytim. Demir profilde. 1m en 70cm derinlik 2m yukseklik bir teraryum dusunuyorum. Video incelemelerim sonucundada genellikle ev icerisinde vakit geciriyorlar.dinlenmeleri icin teraryum ihtihaci ve bu boylar yeterli olacagini dusunuyorum. Arastirmaya devam. Acelece ve acemice bu ise girmek istemiyorum. Hersey agir agir ve sabirla olacaktir.

Tamamen otcul beslenmesi ve saldirganliliginin minimum seviyede olan ve kolayca evcillestirilebilen bir hayvan. Yani yavru iken alip yetistirmek buyudugundede sıkintilari ortadan kaldiriyor.

Tekrar tesekkurler. Arastirmaya devam...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.