Jump to content
emrahyalcindag

ŞemPanze

Önerilen İletiler

Şempanzeler çok sevimliler lakin yetişkin olduktan sonra eğer yeterli alanları yoksa kafayı sıyırıp saldırganlaşıyorlar (dipnot: insanlar'dan aşağı yukarı altı kat daha güçlüler :testere:).

Hatta meşhur bir telefon görüşmesi var, polis ile şempanze sahibinin arasında.

Kadın yıllarca evinde oğlu gibi bakıyor şempanzeye, normalde sakin ve sevecen olan şempanze belli bir süre sonra yoldan geçenlere saldırmaya başlıyor ama hiç zarar vermiyor.

Birgün kadın en yakın arkadaşını arıyor: şempanzem yine yoldan geçenlere saldırmaya başladı onu sakinleştiremiyorum gel bana yardımcı ol diye, arkadaşı eve gelince şempanze kadının arkadaşını yakalıyor ve kadının yüzünü iki eliyle birden tutup parçalamaya çalışışıyor bunu gören kadın eline geçirdiği makası şempanzenin sırtına saplıyor.

Şempanze, sahibinin ona zarar verdiğini görünce iyicene kızıp kadının arkadaşının yüzünü ayırıyor bu arada polis gelip malesef şempanzeyi vurarak öldürüyor.

Kısacası çok sevimliler ama gerek vahşi doğaları, gerek güçleri malesef ev ortamında veya bahçede ufak bir kafeste beslemeye pek uygun değiller :popcorn:.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.