Arno 0 Oluşturuldu: 26 Mart, 2016 Arkadaşlar yazın boş vakitlerimi pleksiden 6-7 litrelik akvaryumlar yaparak geçireceğim. Ağırlıklı ölçüler 20x15x20 şeklinde olacak. ufak tefek sevimli şeyler yapmak istiyorum. İçinde ne bakılabilir? her türlü su canlısı önerisine açığım. Birlikte bakılabilecek tür önerileri dahil. yüzen ve yerde takılan farklı tür canlılar olabilir mi mesela falanlar filanlar.. sevgiler Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Arno 0 26 Mart, 2016 gönderildi hemen biraz okumaya başlayınca gördüm ki bu bir hata olacak sanırım. Halbuki bizim üniversitede öğrenci işlerindeki kadının masasında görmüştüm halbuki. içinde ufacık balıklar var. neon tetraya benziyorlardı. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Grommash 50 27 Mart, 2016 gönderildi Minimum 15-20 litre olsa daha iyi olur. Karides, cüce kerevit, lepistes, zebra Danio, salyangozlar, bitkiler. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
raven 33 27 Mart, 2016 gönderildi 6-7 lt'de güzel mantis bakılır, su canlısı değil ama bir düşün bence Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Arno 0 27 Mart, 2016 gönderildi O da aklımın bir köşesinde duruyor da bakalım nasıl olacak vakti var galiba onun henüz benim için :cekcek: Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
gulay 58 28 Mart, 2016 gönderildi Neocaridina türü karides (beyaz inci, sakura, çikolata vs.) ve ramshorn salyangoz öneririm. Moss ve moss ball türü bitkilerle her birine ayrı güzellikte dekorlar yapılabilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Arno 0 28 Mart, 2016 gönderildi Önerileriniz için teşekkür ederim şu okul işlerim düze çıksın her birine başlayacağım iki ay kaldı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş