Jump to content
pumpfriction

3D yazıcılar ve incelemeleri

Önerilen İletiler

Fiyatlandırma ve marka için sizi biraz daha bekleyeceğim. Bu ay içinde üreticiyle bir yüzyüze görüşme yapılacak. O görüşmeden çıkan sonuçlara göre marka ve fiyat politikasını belirleyeceğiz. Aslında bir marka var ama burdaki tüm oluşumu yapıp, distribütör değişirse millete hazır yemek bırakmak istemiyoruz. O yüzden bilgi bazında şimdilik biraz sis yaratacağım müsadenizle :) Ama dediğim gibi planımız Ocak sonu satışa başlamak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fiyatlandırma ve marka için sizi biraz daha bekleyeceğim. Bu ay içinde üreticiyle bir yüzyüze görüşme yapılacak. O görüşmeden çıkan sonuçlara göre marka ve fiyat politikasını belirleyeceğiz. Aslında bir marka var ama burdaki tüm oluşumu yapıp, distribütör değişirse millete hazır yemek bırakmak istemiyoruz. O yüzden bilgi bazında şimdilik biraz sis yaratacağım müsadenizle :) Ama dediğim gibi planımız Ocak sonu satışa başlamak.

Dört Gössel bekliyorum :) belki ikinci cihaz sizden gelir :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir ihtimal elimde Makerbot Replicator 2 geçecek bir tane de. Ben de kalabalığı arttıracağı evde. Ofis işini de halledersem değmeyin keyfime zaten :) Çaya beklerim artık hepinizi :) Makine italyan değil bu arada Ender Bey.

Şu arduino ve elektronik işine el atabilirsem en büyük hayallerimden biri de kendi makinemi yapmak zaten diğer yerli üretimler gibi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir ihtimal elimde Makerbot Replicator 2 geçecek bir tane de. Ben de kalabalığı arttıracağı evde. Ofis işini de halledersem değmeyin keyfime zaten :) Çaya beklerim artık hepinizi :) Makine italyan değil bu arada Ender Bey.

Şu arduino ve elektronik işine el atabilirsem en büyük hayallerimden biri de kendi makinemi yapmak zaten diğer yerli üretimler gibi :)

İnşallah kendi makinenizi yapma hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Bu arada neden  arduino kullanmak istiyorsonuz. Sanırım bu makinenin programını  PLC ile daha rahat yaparsınız ve elektronik aksam daha derli toplu olur diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İnşallah kendi makinenizi yapma hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Bu arada neden  arduino kullanmak istiyorsonuz. Sanırım bu makinenin programını  PLC ile daha rahat yaparsınız ve elektronik aksam daha derli toplu olur diye düşünüyorum.

arduino mega bu iş için çok uygun zaten bir shilt satın alıyosunuz herşey için oluyor en mantıklı secım o oluyo oyuzden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Elektronik benim için yeni bir konu. O yüzden daha basit yollarla öğrenebileceğim ve ilerleyebileceğim bir platform tercih ettim. Sonrasında hala hevesli ve yeterince donanımlı olursam PLC'yi de kurcalamak istiyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Elektronik benim için yeni bir konu. O yüzden daha basit yollarla öğrenebileceğim ve ilerleyebileceğim bir platform tercih ettim. Sonrasında hala hevesli ve yeterince donanımlı olursam PLC'yi de kurcalamak istiyorum :)

ben açıkcası arduino ile başladım çok basit temel uygulamalar var basit demeden onlarla başlayınca faydası çok oluyo gerçektende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

O zaman kolay gelsin size. Başarılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ofis Anadolu yakasında mı Avrupa yakasında mı düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Faaliyetlerimden biri Fuar stand tasarım ve imalatı olacak. Aslına bakarsanız Avrupa yakasının Trakya tarafı ağır basmalı ama gerek diğer işlerim, gerekse diğer planlarım nedeniyle Taksim, Kabataş civarları ya da Kadıköy Rıhtım taraflarını düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Faaliyetlerimden biri Fuar stand tasarım ve imalatı olacak. Aslına bakarsanız Avrupa yakasının Trakya tarafı ağır basmalı ama gerek diğer işlerim, gerekse diğer planlarım nedeniyle Taksim, Kabataş civarları ya da Kadıköy Rıhtım taraflarını düşünüyorum.

Fuar organizasyon firması tanıdık var mı?

Kurulum da yapacaksınız... Valla söz vermeyeyim ama çok denk geliriz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Katılımcı listelerinden girişeceğim direkt :) Tasarımları ben yapıyorum zaten. Uygulamacı da var. Bu yılki sezonun yarısı bitti. Kalan sürece 2-3 tane iş bile alsam başarılı sayarım kendimi bu süre için :)

Gelelim gelelim :D Zaten sürekli konuşuyoruz artık denk gelelim bence de :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar satışını yapacağım 3D yazıcılar elimize ulaştı. Ofisi de Kadıköy'de oluşturuyorum. Bir iki hafta içinde işi bitmiş olur muhtemelen. Cihazlardan biri kullanımda, biri de konsinye olarak ofiste bulunacak. Açılışın bilgisini kendi başlığımda vereceğim ama burda da not olarak bulunsun :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
demir, 22.05.2015 - 00:59 yazdı:

Şimdi gördüm daha :) Artık gelen misafirlerin oturabileceği sandalyelerim var :D Makinelerden biri de ofisimde şu an. Beklerim diyeyim artık ;)

Biraz hortlatayım konuyu. 5-6 yıl önceki konuşmalar 2003 de (ben yokken) 40.000 euro olan yazıcıdan bahsediliyor😂 şuan 800 tl ye bile yazıcılar var. Bundan bir 6 sene sonra bu yazıyı okuyanlar, "haha ne kadar para baymışlar, Ben bimden geçen gün 60 tl ye aldım" diyecekler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.