caladiel 2 Oluşturuldu: 17 Aralık, 2018 Öncelikle iyi geceler diliyorum nhandu chromatusa sahibim yalnız yeni başladığım ve fazla gözlemleyemediğim için kabukta olup olmadığını anlayamadım 13 gündür un kurdu yemedi aklıma nem geldi yaşam alanı nemsiz mi acaba diye bi fotoğraf bırakıyorum konuyu daha net anlayabilmeniz için Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Wildman 56 17 Aralık, 2018 gönderildi caladiel, 6 dakika önce yazdı: Öncelikle iyi geceler diliyorum nhandu chromatusa sahibim yalnız yeni başladığım ve fazla gözlemleyemediğim için kabukta olup olmadığını anlayamadım 13 gündür un kurdu yemedi aklıma nem geldi yaşam alanı nemsiz mi acaba diye bi fotoğraf bırakıyorum konuyu daha net anlayabilmeniz için İyi akşamlar. Canlının abdomeninde yeterince besin var. Şuan için daha fazla besleme yapmayın. Kabin kenarini hergün çok az nemlendir. Torfun tamamı nemli olmasın. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
caladiel 2 17 Aralık, 2018 gönderildi (düzenlendi) Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için çok aklıma takılmıştı. 17 Aralık, 2018 tarihinde caladiel tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
canmertt16 1 7 Ocak, 2019 gönderildi Unutmayın slinglerde özellikle abdomen koyulaşmasıyla kabuk dönemine girmesi doğru orantıdadır.. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş