Jump to content
Terap1st

Gökdemir - Benim listem olmadan olmaz :D - 01.01.2015

Önerilen İletiler

Liste çok güzel,ancak o ahşap blokları ve denizyıldızını anlayamadım,Bloklar hareketli olduklarından tariyi strese sokabilir sarsılmada üstüne bile düşebilir,denizyıldızı da nemlendirmede farklı ve (belki) tari için sağlıklı olmayan maddeler salgılayabilir,olabildiğince doğala yakın setupları tercih edin,İrminia'da setup yetersiz o canlı o dala tırmanamaz Zoo Medi'in "Cork Round" ürününe benzer birşey bulmaya çalışın yada bolca dal koyun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Psalmopoeus,poeciliotheria ve taipanauchenius ailesi çok tırmanıcı değiller daha çok yaprak altları ve kovuklar gibi yerlerde saklanıyorlar.Bence kullanacağın şeyleri önce fırınlamaya dikkat et sonra çok kolay küf yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yok ürünün kovuk olduğunu biliyorum.Pek hareketli değiller bir kovuğa yada yaprak altına girip yaşıyorlar çok tırmanma ihtiyaçları yok anlamında söylemiştim.Avicularia ailesi ince dalların üzerinde dolaşıyor mesela daha çok tırmanıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Denizyıldızındaki sivri kısımlar tarantulanin ani bir hareketinde zarar verebilir. Cc ve murinusa steril ettiğiniz bir dal irminia ya da steril ettiğiniz bir ağaç kabuğu koyabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bencede versicolorlar harika canlılar renk ve davranışları açısından.Avicularia ailesi dallar üzerinde daha aktifler diğer ağaç türlerine göre zaten latince familya adları ağaçlardaki renkli ufak kuşlardan geliyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu konuda yanıldın Avicularia ailesi dışkı püskürtmeleri ile meşhurdurlar.gerçi bir regalisin zehrine kesinlikle tercih ederim o dışkıyı.Avicularia ailesi o kadar tatlı ve renkli ki bazen keliserleri(dişleri) olduğunu unutuyorum :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim yorumlarınız için öncelikle . O bloklar kü parçası . koymadan önce fırınladım . Deniz yıldızı sivri olabıleceği için değiştireceğim . yorumun için sağol :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Küpte fırınlamak sorun değil,olay doğal durmamasında,hareket halinde olmasında kısacası hiçbir işlevi yok. 1 günlük bir doğa gezisiyle yeterince dal,kütük bulursun bir dene bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gökdemir, nedir slinglerin son durumu?

şuan gayet iyiler . Ama cc yem yemeyi kesti . Sanırım kabuk atacak . Son kabuğu atalı 26 gün olmuşty

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sıcak bir yerde nemlendirmeyi arttırarak(çok değil) kabuk atmasını hızlandırabilirsin.Bir de kabuk attıktan 1 hafta sonraya kadar yem verme.Belki bildiğin bilgilerdi ama yine de yazmak istedim.  :uyku:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sıcak bir yerde nemlendirmeyi arttırarak(çok değil) kabuk atmasını hızlandırabilirsin.Bir de kabuk attıktan 1 hafta sonraya kadar yem verme.Belki bildiğin bilgilerdi ama yine de yazmak istedim.  :uyku:

yinede sağoll

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.