Jump to content
Klyers[İbrahim]

Leopard Gecko Kaçma Çabaları

Önerilen İletiler

Yaklaşık 1 ay önce sahiplendim. Önceden hiçbir sıkıntı yoktu fakat son 1 haftadır geceleri sürekli saklama kabının duvarlarına tırmanmaya çalışıyor. Saksının üzerine çıkıp kutudan çıkmaya çalışıyor. Yuvasından alıp koltuğun üzerine veya yere koyduğumda kuyruğunu havaya dikip sağa sola sallıyor. Sizce normal mi? İlk defa beslediğim için sormak istedim. 10 aylık Erkek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Klyers[İbrahim], 4 saat önce yazdı:

Yaklaşık 1 ay önce sahiplendim. Önceden hiçbir sıkıntı yoktu fakat son 1 haftadır geceleri sürekli saklama kabının duvarlarına tırmanmaya çalışıyor. Saksının üzerine çıkıp kutudan çıkmaya çalışıyor. Yuvasından alıp koltuğun üzerine veya yere koyduğumda kuyruğunu havaya dikip sağa sola sallıyor. Sizce normal mi? İlk defa beslediğim için sormak istedim. 10 aylık Erkek

Kaçmaya çalışması ve kuyruğunu sallaması normal biraz agresif bir erkek yavaş yavaş eline alıştırdıkça sakinlesecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bizimkide böyleydi  güzel bir teraryum yapmıştım arkayada bitkiler için delikler açıp  sabitlemiştim  üstünüde kapatmıştım teraryumu koyarken kaymış heralde 1 hafta sonra mutfakta dolabın içinde buldum hemen teraryumu  değiştirdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.