Jump to content
WaterLilly

Şehre Inen Samsun Halkının(!) Domuza Yaptıkları

Önerilen İletiler

pm5Qgz.jpg

Başlıkta herhangi bir hata yok,çok fazla söyleyeceğim söz var bu aşağılıklara,bir kısmını sizlerle paylaşmak istedim.Bu hayvana vurunca,taş atınca,öldürünce ellerine ne geçeceğini öğrenmek isterim aslında ne tarz bir zihniyet bunu yapar böyle bir şeyin yapılmasına izin verir bilemiyorum,o canlının acıyı kendileri kadar hissettiğini bilmiyorlar mı yoksa bilmezden mi geliyorlar 3 dk sadist fantezileri için ? Ellerine ne geçerse hayvana atıp bağırmasını kanlar akmasını izlemek hoş gelmeseydi yapmazlardı bence. Işlerine geldiği zaman "Yaratılanı severim Yaradan'dan ötürü" ama bunun pek bir örneğini göremedim açıkçası,Islam dini bu hayvanın görüldüğü yerde linç edilmesini değil,yenmemesini emrediyor kalın kafalı caniler.Fotoğrafımızda köşede de Türk halkının güvenliğinden sorumlu en özel mesleklerden biri olarak tanımlanan polisleri görmekteyiz.Hiçbir şey olmuyormuş gibi onlarda koşturuyor ortalıkta,savunmasız hayvanı koruyacağına canilerden.Bu kişilerde vicdan YOK.Bunu herkese yapabilirler bence imha edilmeliler.Türkiye Vegan-Vejetaryenler derneğinde ki arkadaşlarım,abilerim/ablalarım bu canlının rehabilitasyon masraflarını karşılayıp,bakımını üstlenmek istedikleri ile ilgili bir dilekçe verdiler,göreceğiz sonucu ne olacak bu girişimin o zamana kadar en azından bu pisliklere caydırıcı bir ceza verilmesi taraftarıyım...Fotoğrafta da Nemea aslanını dizginlemiş Herkül pozu veren aptalları görmektesiniz.

Olay İle İlgili Video:https://www.youtube.com/watch?v=vjQQk-3Pokc

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

O fotoğraftaki yaratıklar genelde fotoğraf harici o kadar cesur olamıyor. Gönüllü bir kaç saha çalışmasına katılanlar varsa bilirler.

Ülkemizde sığır çok ama yine de umudunuzu kaybetmeyin; en azından son yıllarda durum biraz olsun değişti, evlerin önünde mama ve su kabları çoğalmaya başladı.(Bunda instagramın da payı büyük). Artık zevk için canlı öldürenler haber olmaya başladı vs..

Diğer ülkelerde de durum çok farklı değil; ama onlar olayı hollywood tadında yaptıkları için pek farkedemiyoruz. Mesela papanın zamanında siyah kedileri şeytan olarak nitelendirip ölüm fetvası vermesi daha sonra siyah rengin kesmeyip, bütün kedileri öldüren avrupalılar gibi.. Sonucunda gelen fare istilasını hala çözebilmiş değiller. Fareli köyün kavalcısı gibi hikayeler bile kurtaramadı onları.

ABD'de bizim gördüklerimiz sadece doğu yakası işin bir de diğer tarafı var, bir kaç eyalette kullanmadığınız hayvanlarınızı canlı canlı atmak için çöp konteynırları var; bizde de var hani yerin altına kadar uzanıyor, kedi-köpek diye de ayırmışlar.

Uzakdoğuluların yeme olayına hiç girmiyorum, kültür falan çıkamayız işin içinden ama şu linki bir inceleyin http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/dog-death-row-sunday-mirror-87219 sonra her sene balina katliamları yüzünden Avustralya'yla savaş durumuna gelmeleri var. Balinaları yemek için öldürmüyorlar bu arada, genelde balıkçılığa engel olduğu için öldürüyorlar.

Bu konuda tek örnek ülke Avustralya sanırım, orada çok uzak:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu konuda hiçbir ülkeyi savunmuyorum,aslında bulunduğumuz hobi hele hele "WC" canlılar bu ölüm kapanını en çok besleyen ögelerden,yapmamamız gerek ama (ben de dahil) yapıyoruz,doğadan yakalanan her 10 canlıdan biri sağ salim avrupa da ki yeni evine ulaşıyor,bu da bir  katliam,Ama ben hiçbir dünya ülkesinde böyle bir vahşet görmedim de diyemem hayvanlara iyi davranan ülke sayısı çok az dediğiniz gibi,O balina eti diye satılanlar ise japonyadan toplanan bol civa yüklü yunus balıkları,insanlar okyanus açıklarında büyümüş balina eti yiyoruz zannederken,japonyanın nükleer atık dolu sularında yüzen yunusları yiyorlar,Türkiye'de kesinlikle gelişme mevcut bilinçlenme dolayısı ile.Yeterli değil!Bu hayvanın çektiği acıları geriye alamıyor malesef,Bu insanları kendi mantalitelerinde boğulup ölmeye bırakıyorum,oksijen israfı denen şey bu olsa gerek.Canlıyla ilgili olarak da bir haber;doğada tekrar yaşayamayacak duruma getirilmiş,darp çok yoğunmuş rehabilitasyon sonrası doğada yaşamayı beceremez diyorlar.O hayatının kalanını parmaklıklar ardında geçirmek Zorunda kalacak,Ama toplumumuzun haber anlayışını kapsamıyor bu canlı,hadi bakalım diyorum bu kadar yaralanmasına göz yumup da sonra veterinere götüren aptal polislerimize de buradan selamlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yalnız domuz yavru eğer annesi veya babası orada olsaydı oradakilerin bir kaçının leşini rahatlıkla yere sererdi keşke öyle birşey olsaydı.Gerçi 600 kiloluk yaban domuzu karşısında ödleri kopar bunların.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yalnız domuz yavru eğer annesi veya babası orada olsaydı oradakilerin bir kaçının leşini rahatlıkla yere sererdi keşke öyle birşey olsaydı.Gerçi 600 kiloluk yaban domuzu karşısında ödleri kopar bunların.

Dediğin gibi bir durum olsaydı domuzun yapmış olduğu vahşet olarak haber olurdu. Insanın ki normal bir şey olduğu için !

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

inanç önemli uyuşturuculardan biridir... Orada gördüğünüz yok olasıca kitle o hayvana sadece domuz olduğu için bunu yaptı.

Ali'nin de söylediği gibi oysa din "yenmemesini" söylüyor.

O domuza eziyet etmeyi görev bilen her "soysuz" ve aileleri itlaf edilmelidir. Bu ülkede "ebeveyn" olan herkes de evlatlarına inanç eğitimini doğru vermeli.

Adana ceyhan devlet hastanesinde 2006-2007 yıllarında yeni doğan bölümünde istatistik amaçlı ebeveynlere iq testi yapıldı. ortalama korkunç. embesillik sınırındalar. ne yetiştirmelerini bekliyorsunuz ki?

din doğru öğretilmezse varacağı yer caniliktir. (bkz. IŞID ve muadili "islamcı" teröristler)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

inanç önemli uyuşturuculardan biridir... Orada gördüğünüz yok olasıca kitle o hayvana sadece domuz olduğu için bunu yaptı.

Ali'nin de söylediği gibi oysa din "yenmemesini" söylüyor.

O domuza eziyet etmeyi görev bilen her "soysuz" ve aileleri itlaf edilmelidir. Bu ülkede "ebeveyn" olan herkes de evlatlarına inanç eğitimini doğru vermeli.

Adana ceyhan devlet hastanesinde 2006-2007 yıllarında yeni doğan bölümünde istatistik amaçlı ebeveynlere iq testi yapıldı. ortalama korkunç. embesillik sınırındalar. ne yetiştirmelerini bekliyorsunuz ki?

din doğru öğretilmezse varacağı yer caniliktir. (bkz. IŞID ve muadili "islamcı" teröristler)

Tartisma yaratma amacli degil de kendi kisisel gorusum bu, bence dinim dogrusu da yanlisinin sonuclari bunlar. Iyisi kotusu yok, hepsinim sonunda bir canlinin kani akiyor. Muhim olan vicdani yasatabilmek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

o zaman burada konuşabileceklerimizin sınırını çizelim. durum analizi yapamayacağız yani içinde din var diye?

insanlar kavuklu bit yavruları yüzünden onlar gibi düşünmeyen her şeye düşmanlar...

Domuza da bana da...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

o zaman burada konuşabileceklerimizin sınırını çizelim. durum analizi yapamayacağız yani içinde din var diye?

insanlar kavuklu bit yavruları yüzünden onlar gibi düşünmeyen her şeye düşmanlar...

Domuza da bana da...

Düşmanlık yok, Reptula yani, reptile-tarantula. Hassas konuları konuşmamayı tercih ediyoruz diyelim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Domuza da bana da...

Düşmanlık yok, Reptula yani, reptile-tarantula. Hassas konuları konuşmamayı tercih ediyoruz diyelim.

Ok. o zaman platformumuzu gerçek hayattan uzaklaşıp hiç bir şey düşünmeyeceğimiz bir mecra kabul edip susuyorum :) yaşasın tırtıllar :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Domuza da bana da...

Ok. o zaman platformumuzu gerçek hayattan uzaklaşıp hiç bir şey düşünmeyeceğimiz bir mecra kabul edip susuyorum :) yaşasın tırtıllar :)

ilk  geldiğiniz  günkü  heyecanınızı  ve  en  azından  yılanlarınıza  huzurlu  sağlıklı  bir  ortam  için  bilgi  alış verişinizi  hatırlıyorum .  endişelenmeyin  demişdim .......

Burasının  da  sağlıklı  huzurlu  keyif  li  bir  ortam  olması  için ;

inançlı  veya  inançsız  sağ  veya sol  aşşağıda yukarıda  sakallı  bıyıklı  yüksek lisanslı  veyahut  ilk okul  .....  bunların  bahsi  üstünlüğü  tartışılması  alınan  ortak  bir  karar  ile  yasaklanmıstır .

bu  kararda  siz  degerli  üyelerimizin  keyfi  huzuru  kacmaması  içindir . yok  benin  amacım  başka  diyorsanızda  size  bir  kac  site  forum  öneririm  gidip  orada  deşarj  olursunuz ve  bu  platformda  kimseye cevap  hakkı  dogmaz .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.