Bukalemuncu 59 Oluşturuldu: 30 Ağustos, 2020 Tarantula için uygun cımbız markaları nelerdir ucuz yollu Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
egedenizuv 11 30 Ağustos, 2020 gönderildi 5 tlye var plastik işini görür sanırım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mssxr 69 30 Ağustos, 2020 gönderildi markaya o kadar takılmayın herhangi bir cımbız olur ama agresif bir tür ise uzun ve plastik cımbızları tavsiye ederim yada tahta Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bukalemuncu 59 30 Ağustos, 2020 gönderildi egedenizuv, 14 dakika önce yazdı: 5 tlye var plastik işini görür sanırım mssxr, 3 dakika önce yazdı: markaya o kadar takılmayın herhangi bir cımbız olur ama agresif bir tür ise uzun ve plastik cımbızları tavsiye ederim yada tahta Teşekkürler peki satan bir yer varmı bildiğiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
mssxr 69 30 Ağustos, 2020 gönderildi çeşitli canlıyem sitelerinde gördüm Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
egedenizuv 11 30 Ağustos, 2020 gönderildi ben canliyem.netten almıştım neredeyse her canlı yem sitesinde var Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 30 Ağustos, 2020 gönderildi demirciye yaptira bilirsin ama bambu bence daha iyi sana kalmis ankara canliyem satiyo Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bukalemuncu 59 30 Ağustos, 2020 gönderildi Umutcan488, 1 saat önce yazdı: demirciye yaptira bilirsin ama bambu bence daha iyi sana kalmis ankara canliyem satiyo Ankara canlı yem bambu satmıyor demir ve plastik satıyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bukalemuncu 59 30 Ağustos, 2020 gönderildi Umutcan488, 1 saat önce yazdı: demirciye yaptira bilirsin ama bambu bence daha iyi sana kalmis ankara canliyem satiyo Nasıl bir demirci Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 30 Ağustos, 2020 gönderildi sanayiye git yapan vardir cimbiza cok takilma istedigini al internetden uzerindenden alabilirsin Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
enes1 4 31 Ağustos, 2020 gönderildi yaşadığın yerde hiç bir miliyoncu ya da ucuzluk pazarı yok mu ben set olarak almıştım 5 tl demir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Bukalemuncu 59 31 Ağustos, 2020 gönderildi enes1, 2 saat önce yazdı: yaşadığın yerde hiç bir miliyoncu ya da ucuzluk pazarı yok mu ben set olarak almıştım 5 tl demir Ha doğru 1001 çeşit diye bir yer var herşey satıyor orada vardır ama pahalıya satıyo yinede bir sorayım Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alican0687 2 31 Ağustos, 2020 gönderildi (düzenlendi) Aşağıdaki cımbızlardan kullanabilirsin. Şef cımbızı olandan aldım kullanıyorum. 30 cm uzunluğu var gayet iyi ve kullanışlı. https://www.chefsepeti.com/sef-dekor-cimbizi-pmu13320?gclid=EAIaIQobChMIs5z3l8bF6wIVA7TtCh21XQCXEAkYAyABEgJf6vD_BwE https://www.atakanpetshop.com/exo-terra-bamboo-cimbiz 31 Ağustos, 2020 tarihinde alican0687 tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş