Jump to content
Sürüngen Delisi

Tarantula Kargo Açılımı

Önerilen İletiler

Sürüngen Delisi, 16 saat önce yazdı:

Öyle yapıcaktım da arkadaşlarla birlikte açtık o yüzden konuşamadım çok ses yapıyolardı.

bilgilendirmeyi sonradan kaydedip videoya ekleyebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sürüngen Delisi, Şimdi yazdı:

Yakala bırak yapıyorum canlıyı besleyip bıraktım fazla bilginiz olmadan yargılamayın

hiç almaman lazımdı. bu forum bu yüzden var. insanlar dışarıdan değilde,hobide bakılan canlıları beslesin diye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mesut kalan, Şimdi yazdı:

hiç almaman lazımdı. bu forum bu yüzden var. insanlar dışarıdan değilde,hobide bakılan canlıları beslesin diye.

Sen galiba hiç doğadan alıp inceleme yapan birini görmedin zibilyon tane insan var zaten videoyu çektikten sonra salıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sürüngen Delisi, Şimdi yazdı:

Sen galiba hiç doğadan alıp inceleme yapan birini görmedin zibilyon tane insan var zaten videoyu çektikten sonra salıyorum.

vidyonda hayvanlarım demişsin? dışarıdan alınan çoğu canlı evde adapte olmaz ve yem kabul etmez. demekki bir süre aynı ortamda kalmış Değilmi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mesut kalan, 3 dakika önce yazdı:

vidyonda hayvanlarım demişsin? dışarıdan alınan çoğu canlı evde adapte olmaz ve yem kabul etmez. demekki bir süre aynı ortamda kalmış Değilmi?

Zümrütü ilk getirdiğimden beri böyle tür hakkında bilginiz olmadığı belli oluyor ilk aldığım gibi beslemeyi denedim ve direk kabul ediyor yem ayrımı yapmıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Günde 5-6 Tane yiyor demissin,besleme sırasınd daha önce böyle yapmıyodu demişsin,Küçük olan arada sırada kaçıyor demişsin 

Daha hangi açıklamayı yapıcaksın merak ediyorum?🤔

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sürüngen Delisi, 3 dakika önce yazdı:

Zümrütü ilk getirdiğimden beri böyle tür hakkında bilginiz olmadığı belli oluyor ilk aldığım gibi beslemeyi denedim ve direk kabul ediyor yem ayrımı yapmıyor.

evet biz doğadan canlı yakalamıyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Günde 5-6 Tane yiyor demissin,besleme sırasınd daha önce böyle yapmıyodu demişsin,Küçük olan arada sırada kaçıyor demişsin 

Daha hangi açıklamayı yapıcaksın merak ediyorum?🤔

Kardeşim 4-5 gün bende kaldı incelemesini ve beslemesini yaptım videolar çektım yeteri kadar video çıkarınca bıraktım o süre içerisindr olan şeyleri söylüyorum ben sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sürüngen Delisi, 1 dakika önce yazdı:

Kardeşim 4-5 gün bende kaldı incelemesini ve beslemesini yaptım videolar çektım yeteri kadar video çıkarınca bıraktım o süre içerisindr olan şeyleri söylüyorum ben sana

kardeşim bende sana diyorumki bu forumda bu camiada, doğadan canlı almak yanlış bir şey kaç gün olursa olsun. sonuçta sen biolog değilsin zoolog değilsin.

benden sana öneri para biriktirip leopard gecko ve ya crested gecko al hem linçlenmemiş olursun hemde bu hobinin nasıl bir şey olduğunu anlarsın zevk alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kardeşim bende sana diyorumki bu forumda bu camiada, doğadan canlı almak yanlış bir şey kaç gün olursa olsun. sonuçta sen biolog değilsin zoolog değilsin.

benden sana öneri para biriktirip leopard gecko ve ya crested gecko al hem linçlenmemiş olursun hemde bu hobinin nasıl bir şey olduğunu anlarsın zevk alırsın.

Merak etme hepsini zamanında besledim canlı kalıcı bende kalmıyor zaten dediğim gibi ihtiyaçlarını da çok iyi karşıladım o zmn içinde yanına gidip hayvanla da uğraşmadım sadece video çekip saldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sürüngen Delisi, Bir saat önce yazdı:

Merak etme hepsini zamanında besledim canlı kalıcı bende kalmıyor zaten dediğim gibi ihtiyaçlarını da çok iyi karşıladım o zmn içinde yanına gidip hayvanla da uğraşmadım sadece video çekip saldım.

Öncelikle merhaba dostum burada ki kimse sana tecrübene veya bilgine karşı bir tutumda bulunmuyor bende genelde elimde çok uzun süre aynı canlıyı tutmayan insanlardanım birkaç ay besleyip değiştirenlerden, canlıları doğada incelemek evet çok güzel birşey ancak onları bulduğumuz yerde inceleyip salmakla onları eve getirip incelemek arasında çok fark var yabani bir canlı siz onu alıp evde tuttuğunuz birkaç gün içerisinde sürekli stres halinde olacaktır bu da canlıya ve bünyesine ciddi anlamda zarar verecektir bunun gibi pek çok zararı olacaktır eğer çekim yapmak istiyorsanız canlıyı bulduğunuz yerde onunla çekim yapıp geri bırakabilirsiniz iyi hobiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MertEfe, 50 dakika önce yazdı:

Öncelikle merhaba dostum burada ki kimse sana tecrübene veya bilgine karşı bir tutumda bulunmuyor bende genelde elimde çok uzun süre aynı canlıyı tutmayan insanlardanım birkaç ay besleyip değiştirenlerden, canlıları doğada incelemek evet çok güzel birşey ancak onları bulduğumuz yerde inceleyip salmakla onları eve getirip incelemek arasında çok fark var yabani bir canlı siz onu alıp evde tuttuğunuz birkaç gün içerisinde sürekli stres halinde olacaktır bu da canlıya ve bünyesine ciddi anlamda zarar verecektir bunun gibi pek çok zararı olacaktır eğer çekim yapmak istiyorsanız canlıyı bulduğunuz yerde onunla çekim yapıp geri bırakabilirsiniz iyi hobiler

Yani ben senin gibilere birşey demiyorum gayet sakin ve düzgün yazıyorsunuz ama az önceki arkadaş sanki bu işin mesleğini yapıyormuş gibi konuşuyor kaba ve sert cevaplar yazıyor o yüzden o kadar açıklama yapmak zorunda kaldım yorumun için teşekkür ederim dediklerine dikkat edicem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.