Jump to content
ada_oz

Sakalli Ejder Yeme Sorunu

Önerilen İletiler

merhaba yaklaşık 5 aylık bi sakalli ejderim var uzun sure diskilamama problemi oldu(yedigi halde diskilamiyordu) gecti simdi diskilamiyor çünkü yemek yemiyor lobster kolonim var(daha once yiyordu) fakat mesela cımbızla ağzına un kurdu tutuyorum yemeye calisiyor fakat ben hamam böceğine alismasini istiyorum un kurdu zararlı ve bagimlilik yaptigi söyleniyorr ayni yöntemle ximbizla ağzına lobster tutuyorum oralı olmuyor gerek yem kabana koyuyorum birey değişmiyor koyuyorum teraryuma kacisiyor fakat gene ilgisini çekmiyor

sıcaklık 35 derece basking alanı soğuk alan 27-29 ,10.0 uvb kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ada_oz, Bir saat önce yazdı:

merhaba yaklaşık 5 aylık bi sakalli ejderim var uzun sure diskilamama problemi oldu(yedigi halde diskilamiyordu) gecti simdi diskilamiyor çünkü yemek yemiyor lobster kolonim var(daha once yiyordu) fakat mesela cımbızla ağzına un kurdu tutuyorum yemeye calisiyor fakat ben hamam böceğine alismasini istiyorum un kurdu zararlı ve bagimlilik yaptigi söyleniyorr ayni yöntemle ximbizla ağzına lobster tutuyorum oralı olmuyor gerek yem kabana koyuyorum birey değişmiyor koyuyorum teraryuma kacisiyor fakat gene ilgisini çekmiyor

sıcaklık 35 derece basking alanı soğuk alan 27-29 ,10.0 uvb kullanıyorum

Öncelikle merhaba,

1)dışkılama problemi için bir kabın içine ılık su koyup banyo yaptırabilirsiniz bu işlem hem canlınızın su içme sini sağlıycak hemde dışkılamayı kolaylaşırıcaktır(suyu çok abartılı koyma)

2) yemleme ile ilgilide sadece lobster vermek yanlış birşey, lobster kaliteli yemdir fakat tek tip besleme yapmaman gerek , küçük boy çekirgeleri verebilirsin çekirgeler hem yüksek proteinlidir hemde hareketli olduğundan canlının dikkatini çeker(Antalya Çekirgede bulabirirsin) yemi canlının ağzına yaklaştırarak vermene gerekyok terrasına koy ve cımbızla ona doğru hareket ettir üzerine gitsin yem.

Benim söyleyeceklerim bukadar,bi eksik varsa başka hobiciler zaten yardımcı olur, inşallah yardımcı olmuşumdur; iyi hobiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1. de dediğiniz yöntemi kullandım birkaç hafta once zaten dediğiniz gibi oldu çözdüm o problemi fakat dediğinizi denedim uzerine doğrular gitti yem hatta gözünün önünde koşuşturuyor bakmıyor bile çekirge sipariş edicem birde onu deneyeyim teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
ada_oz, 9 saat önce yazdı:

1. de dediğiniz yöntemi kullandım birkaç hafta once zaten dediğiniz gibi oldu çözdüm o problemi fakat dediğinizi denedim uzerine doğrular gitti yem hatta gözünün önünde koşuşturuyor bakmıyor bile çekirge sipariş edicem birde onu deneyeyim teşekkürler

Dragonun kaç gram. Çok büyük bi yem veriyorsan yemek istemiyor olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.