Jump to content
Ahmetselim

İlk Işçim Çıkmadı Yardım Lütfen

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar. 

Yaklaşık bir ay önce(28 gün) bulduğum kraliçeden hala ilk işçiyi elde edemedim. Şuan irili ufaklı bir çok yumurta var ama hala bir işçi çıkmadı 3-4 gün aralıklarla bakıyorum ama sanki bir gelişme katedilmiyor sizce ne yapmamı önerirsiniz? Bu arada geçen süreçte bir dönem neredeyse tüm küçük yumurtalar kaybolup büyük yumurtalar vardı şimdi tekrar irili ufaklı halde...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetselim, 27 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar. 

Yaklaşık bir ay önce(28 gün) bulduğum kraliçeden hala ilk işçiyi elde edemedim. Şuan irili ufaklı bir çok yumurta var ama hala bir işçi çıkmadı 3-4 gün aralıklarla bakıyorum ama sanki bir gelişme katedilmiyor sizce ne yapmamı önerirsiniz? Bu arada geçen süreçte bir dönem neredeyse tüm küçük yumurtalar kaybolup büyük yumurtalar vardı şimdi tekrar irili ufaklı 

Yumurtalara haftada bir bak etrafında kırmızı cover varsa karanlık bir yere kapat benimde öyle ben öyle yaptım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aynen etrafında cover var ve sık açılmayan bir dolabın içinde. Beni endişelendiren acaba bir dönem sadece büyük yumurtaların olması kraliçenin yumurtaları yediğine mi delalet? Yediyse kraliçeye besin takviyesi yapmalımıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetselim, 17 dakika önce yazdı:

Aynen etrafında cover var ve sık açılmayan bir dolabın içinde. Beni endişelendiren acaba bir dönem sadece büyük yumurtaların olması kraliçenin yumurtaları yediğine mi delalet? Yediyse kraliçeye besin takviyesi yapmalımıyım?

Türü ne türden türe kraliçe yi besleme drğişiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yumurta yeme problemi var muhtemelen, kraliçe bir strese girdiğinde bir de aç kalırsa yer. Bunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.