Jump to content

Eren_Knk

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Eren_Knk

    Murinus Tarantula

    Kendi tecrübemden hareketle ayda bir kabuk atar. Yem reddetmez yemiyorsa korkmana gerek yok aç değildir. Çok nem sevmez neme boğma boğarsan ağ yapmaz. Yaşam alanına ağ yapabileceği şeyler koyabilirsin. Koymazsan da kendisi kazar yuva yapar. Yavrular kazıcı olabiliyor biraz torf verebilirsin kazması için. Yem konusunda abdomene bakarak verebilirsin. Ne küçük nede top gibi büyük olsun abdomenleri. Yem yemiyorsa sıkıntı yapma benimki 2 ay yememişti bişey olmaz. Çok agrasif bir türdür. Zıplayabilir, hızlıdır saldırgandır, yabancı ülkelerden ısırılanları görmüştüm pek istemezsin dikkatli ol. Bir sonrakine de canlıyı almadan araştırmasını yaparsan hem senin hem canlı için daha iyi olur. Teşekkürler peki bir ay sonunda boyu ne kadar olur acaba ?
  2. Eren_Knk

    Murinus Tarantula

    Elimde L1 L2 L3 olmak üzere 10 20 adet Pterinochilus Murinus tarantulam var internetten okuduğuma göre hızlı büyüyen bir tür 1 ayda en az ne kadar büyür acaba bilen varsa cevaplayabilirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  3. Eren_Knk

    Terraryum

    Anlamadım x 3 nedir vede 5 6 ay ne için zaman var
  4. Eren_Knk

    Terraryum

    Elimde 2 adet Grammostola Pulchripes cinsi tarantula var ikiside L1 evresinde boyları 1 cm ile 1.5 cm arasında ikisini aynı terraryumda tutabilir miyim yoksa ayrı terraryumlarda mı olması gerekiyor ama terraryum kurmadan önce 1 sene boyunca bir saklama kabında olması gerekiyor dediler doğru mudur ? Öyleyse saklama kabının boyutları nasıl olmalı eğer terraryum olabilirse terraryumların boyutları nasıl olmalı içinde toprak olması gerekiyor mu ve toprağın yüksekliğinin kaç cm olması gerekli terraryumun tabanının ve yüksekliğinin boyu kaça kaç cm olması lazım içinde ahşap bulundurabilir miyim , bitki kullanabilir miyim ve ne zaman terraryumu değiştirmem gerekiyor içinde neler olması gerekiyor sadece toprak tünel ve mağara olsa yeterli mi yoksa nem için falan da birşeyler gerekiyor mu ısıtıcı lazım mı son olarak da zehirli bir tür müdür elime alabilir miyim acaba şimdiden teşekkürler.
  5. Eren_Knk

    L1-2 Murinus Çekilişi

    Katıldım

Copyright © 2013 Reptula.com Tüm hakları saklıdır.


5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@reptula.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

×