Jump to content
Carlos4551

Corn Snake

Önerilen İletiler

Merhaba bugun corn snake aldim kargoyu açar açmaz elimi ısırdı corn snake ler agresif degil diye biliyorum neden bu kadar agresiflik gösteriyo yavru oldugu icinmi az oncede bir strike yaptı büyüdükçe sakinleşirmi nasıl yaklaşmak gerekir bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Canlı streese girmiştir. Bir kaç gün ellemeyin.

Sonra mümkün olduğunca altan yaklaşın çünkü bu canlıların en büyük düşmanlarından bir kuşlar. O yüzden yukarıdan  yaklaşmadan altan, sıkmadan ve tutmadan handling yapabilirsiniz

Bu video da yardımcı olabilir

keyifli hobiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Carlos4551, 4 saat önce yazdı:

Merhaba bugun corn snake aldim kargoyu açar açmaz elimi ısırdı corn snake ler agresif degil diye biliyorum neden bu kadar agresiflik gösteriyo yavru oldugu icinmi az oncede bir strike yaptı büyüdükçe sakinleşirmi nasıl yaklaşmak gerekir bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

Ne kadar zarar verdi elinize? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@Carlos4551Aklınızda bulunsun yılan ısırdığı zaman elinizi hemen çekmeyin hemen çekerseniz hem eliniz daha çok yaralanır hemde yılanın dişleri zarar görebilir. Zaten elini yiyemeyeceğini anlayınca ısırmayı bırakacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
XPlot, 45 dakika önce yazdı:

@Carlos4551Aklınızda bulunsun yılan ısırdığı zaman elinizi hemen çekmeyin hemen çekerseniz hem eliniz daha çok yaralanır hemde yılanın dişleri zarar görebilir. Zaten elini yiyemeyeceğini anlayınca ısırmayı bırakacaktır.

hocam insan refleks olarak çekiyo ister istemez ama dediğin dogru tabi onada zarar gelebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.