Larensian 7 Posted November 23, 2020 İlk hayranınızı alırkan ailenizi nasıl ikna ettiniz Ve ya nasıl aldınız önerisi olan varmı gizlice aldıysanız nasıl aldınız? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blank 156 Posted November 23, 2020 Hayran almadım hiç, hayvana gelirsek kendi evime cikana kadar bekledim. Kimsenin huzurunu kacirmaya gerek yok hele ki onlara muhtacsan.. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fantastikbizenci 42 Posted November 23, 2020 Direk eve getirdim başlarına bi zarar gelirse sizden bilir sizden öcünü alırım dedim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Neraz 0 Posted November 23, 2020 Bundan 3-4 yıl önce sürekli "Ne kadar tatlı canlılar değil mi?" şeklinde canlıların fotoğraflarını gösterip ikna etmeye çalışıyordum ama bizim evde zaten çeşit çeşit canlı besleniyordu işim biraz daha kolay oldu. Arkadaşın dediği gibi evde zaten hayvan bakıyorsan ailen sürüngenin de sorun olmayacağını görüyor biraz. Bu da böyle her şeyi besliyor diyip yeşil ışık yakıyorlar. Bol şans. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jonathan 41 Posted November 23, 2020 Ben yerini hazırlarım, bu ne dediler, youtube a video çekiyorum dedim. Sonra hayvanın kargoya verildiği gün yarın hayvan geliyor dedim. Bu kadar. Geri de veremezsin. Atamazsın da kalmıştı o şekilde. Öneririm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Onlorot 92 Posted November 23, 2020 Evet arkadaşın dediği doğru, kargoya verildi geliyor şuan derseniz çok bir şey diyemezler. Belki bazı şartlar koyarlar işte bu kaptan çıkmayacak bu canlı vb. sonradan onlar da alışır zaten Quote Share this post Link to post Share on other sites