bartusen 9 Oluşturuldu: 9 Aralık, 2020 arkadaşlar merhaba 5 gün önce murinusum l4 oldu ve ondanda 1 bucuk hafta civarı once bana geldi öncelikle bana geldiğinde hiç yem yemiyordu sorunca aldığım kişi kabuk değiştircek dedi ve değiştirdi sonra 4 gün geçti kabuktan ve yem denedim yine yemedi bugün 5. gün ama bugunde yemedi ona yem olarak mikro un kurdu ve yeni doğmuş tartara deniyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu 58 9 Aralık, 2020 gönderildi 4 yada 5 gün yetmez en az bir hafta bekle yoksa yerken dişleri kırılabilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
bartusen 9 9 Aralık, 2020 gönderildi kağan.karacoroglu, Şimdi yazdı: 4 yada 5 gün yetmez en az bir hafta bekle yoksa yerken dişleri kırılabilir bu konu kafamı karıştırıyo kimisi 4 gün kimisi 10 gün diyor diğer tar larımda bireşy olmadı 5 gün vermeyince Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu 58 9 Aralık, 2020 gönderildi bartusen, 1 dakika önce yazdı: bu konu kafamı karıştırıyo kimisi 4 gün kimisi 10 gün diyor diğer tar larımda bireşy olmadı 5 gün vermeyince Ben kabuktan sonra bir hafta on gün bekletiyorum hiç bir sıkıntı olmuyor sen de en az bir hafta bekle Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Emre_zr 141 9 Aralık, 2020 gönderildi bartusen, 15 dakika önce yazdı: bu konu kafamı karıştırıyo kimisi 4 gün kimisi 10 gün diyor diğer tar larımda bireşy olmadı 5 gün vermeyince Bu konu üstüne okadar çok konu açıldı ki foruma... Yanlış anlamayın beni ama forumda biraz araştırma yapsanız cevabı bulabilirsiniz. Her tarantula aynı olmaz değişiklik gösterir (sadece türle alakalı değil aynı tür icindekilerde de geçerli bu). Kimisi 4 gün sonra yem yer kimi 10 gün sonra. Belki 1 ay yem yemeyecek. Bendekilerden biri 2 ay yem yemedi öyle kabuk attı mesela. Tarantulalar aylarca birşey yemeden yaşayabilirler. Eğer tarantulaniz kabuk attıysa onu 1 hafta kadar kendi haline birakin zorlamayın yem yesin diye. Dişleri sertlesmemis olabilir ve kırılabilir mesela. Sonra hiç yem yiyemez 🙂 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TheBoss 237 9 Aralık, 2020 gönderildi Sling bir hafta, juve 2 hafta, subadult 3 hafta ve adultlarda genellikle 1 ay beklemek en sağlıklısı olur @Emre_zrhobidaşın da bahsettiği gibi forum da bunun hakkında defalarca konu açıldı bir sürü konu var, YouTube da bir sürü video var lütfen araştırın iyi hobiler 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş