Jump to content
bartusen

Murinus L4

Önerilen İletiler

arkadaşlar merhaba 5 gün önce murinusum l4 oldu ve ondanda 1 bucuk hafta civarı once bana geldi öncelikle bana geldiğinde hiç yem yemiyordu sorunca aldığım kişi kabuk değiştircek dedi ve değiştirdi sonra 4 gün geçti kabuktan ve yem denedim yine yemedi bugün 5. gün ama bugunde yemedi ona yem olarak mikro un kurdu ve yeni doğmuş tartara deniyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu, Şimdi yazdı:

4 yada 5 gün yetmez en az bir hafta bekle yoksa yerken dişleri kırılabilir

bu konu kafamı karıştırıyo kimisi 4 gün kimisi 10 gün diyor diğer tar larımda bireşy olmadı 5 gün vermeyince

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bartusen, 1 dakika önce yazdı:

bu konu kafamı karıştırıyo kimisi 4 gün kimisi 10 gün diyor diğer tar larımda bireşy olmadı 5 gün vermeyince

Ben kabuktan sonra bir hafta on gün bekletiyorum hiç bir sıkıntı olmuyor sen de en az bir hafta bekle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bartusen, 15 dakika önce yazdı:

Bu konu üstüne okadar çok konu açıldı ki foruma... Yanlış anlamayın beni ama forumda biraz araştırma yapsanız cevabı bulabilirsiniz.  Her tarantula aynı olmaz değişiklik gösterir (sadece türle alakalı değil aynı tür icindekilerde de geçerli bu). Kimisi 4 gün sonra yem yer kimi 10 gün sonra. Belki 1 ay yem yemeyecek. Bendekilerden biri 2 ay yem yemedi öyle kabuk attı mesela. Tarantulalar aylarca birşey yemeden yaşayabilirler.

Eğer tarantulaniz kabuk attıysa onu 1 hafta kadar kendi haline birakin zorlamayın yem yesin diye. Dişleri sertlesmemis olabilir ve kırılabilir mesela. Sonra hiç yem yiyemez 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sling bir hafta, juve 2 hafta, subadult 3 hafta ve adultlarda genellikle 1 ay beklemek en sağlıklısı olur @Emre_zrhobidaşın da bahsettiği gibi forum da bunun hakkında defalarca konu açıldı bir sürü konu var, YouTube da bir sürü video var lütfen araştırın iyi hobiler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.