Jump to content
0je

Sexy Karides(thor amboinensis)

Önerilen İletiler

Piko nano akvaryumlarına uygun bir canlıdır boyutu yarım cm-1cm arasındadır.

Tabandaki pul,kuru yemleri yer,pod denilen zooplanktonlarıda yerler.

Neden sexy karides demişler? Bence arka bölümü havada olduğu için...Bir laf vardır arka bölümün kalkmış derler herhalde bu canlıyı görüp uydurdular :) :laugh:

Tatlılığına bakın.Cinsiyet ayrımı arka bölümdeki bantlardan yapılıyor.Görüldüğü gibi birinde kopukluk var.Türkiye fiyatı adet 30TL.

7ozP7m.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fiyatlar da iyi bir kıstas olmuş, elinize sağlık.

Az önce ben de palyaçolara nereden ulaşırız, anemon ne kadardır araştırmaya başladım bile... :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Reklam Olmayacaksa alışveriş Yaptığım yerleri yazıyorum ve tavsiye ediyorum.

1-Istanbul masko mobilyalar kentinde 18/b bloğunda Mercan Çiftliği ;

Palyaco Balıkları üretimini yapıyor ve perakendede Satıyor..Mercabnlarda var.Sağlıklı,temiz profesyonel bir yer.Kendi sitelerine var.Facebook adresinide öneririm.

Üretim canlı tasiye ederim ithallerde ve Doğadan yakalananlarda hastalıklar olabiliyor ve akvaryuma uyumu zor ve hassas oluyorlar.

2-daha özel Türler gördüğüm zaman Mercanlarımı daha çok Kızıldeniz akvaryumdan alıyorum.Manisada oldukları için Starof cep ısıtıcısıyla yurt içi kargoyla eve kadar yolluyorlar.Hiç bir sorun yaşamadım.İnternet sitelerinden alışveriş yapıyorum.

3-Mercan için yine Galerianın ordaki fishpoint akvaryum benim gibi genç Gökhan beyden alışveriş yapıyorum.

4-malzeme alışverişi için ekstrem akvaryum(Göztepe)internet sitelerindende alışveriş yapabilirsiniz,aynı şekilde Akvaryummerkezi(Hasanpaşa)internet sitelerinden de alışveriş yapabilirsiniz.otuz.com,gittigidiyor yine alışveriş yaptığım yerler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu internet işi bize çok fena olacak, Ender şimdiden girmiştir gördüyse bu mesajı  :yanındakinegülme:

Galleria'nın yanındaki Fishpoint duruyor mu yahu, o en son kapatmıştı yerinde bir cafe hatırlıyorum  :arştır:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu internet işi bize çok fena olacak, Ender şimdiden girmiştir gördüyse bu mesajı  :yanındakinegülme:

Galleria'nın yanındaki Fishpoint duruyor mu yahu, o en son kapatmıştı yerinde bir cafe hatırlıyorum  :arştır:

Tam galerianın yanında değil,galerianın ordan alt geçitten karşıya geçiyoruz,merdivenlerden çıkıyoruz ilerleyip sol tarafta metin bisitkleti görüyoruz ordan aşağı iniyoruz 20 metre sonra bahçeli bir kapı var orada hemen.Cumartesileri orada buluşuyoruz.:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.