keremdagatalay 4 Oluşturuldu: 21 Aralık, 2020 merhabalar öncelikle, ben yaklaşık 6 aydır bu forumdayım ama çok aktif olamıyorum 13 yaşındayım 2 adet leopard geckom var 1 dişi 1 erkek istanbulda yaşıyorum hobiye bu yıl başladım zaten sürüngen dostlarının discord sunucusundakiler beni tanıyolardır . Herkese iyi hobiler diliyorum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 21 Aralık, 2020 gönderildi Hoş geldiniz. Forumda iyi zaman geçirirsiniz umarım. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 21 Aralık, 2020 gönderildi Hoşgeldin 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Marshall 485 22 Aralık, 2020 gönderildi Merhabalar, hoş geldiniz. Forumda güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle, iyi forumlar ve iyi hobiler dilerim. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Refik Onur Oral 0 10 Nisan, 2021 gönderildi Hoş geldiniz 😊 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Nesrinthr 26 11 Nisan, 2021 gönderildi Hoşgeldinn:) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş