Jump to content
TheBoss

Hobiyi Bırakıyorum

Önerilen İletiler

Merhaba üzülerek bildiriyorum ki hobiyi bırakmış bulunmaktayım canlılarımı ücretsiz bir şekilde iyi bakacağını düşündüğüm kişilere sahiplendirdim sohbet ve bilgi aktarımı açısından üyeliğim foruma devam edecektir, sorunuz vs olursa büyük bir zevkle ve ilgi ile cevaplarım herkese teşekkürler iyi hobiler.

• Like 4
  • Sad 8

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlginiz için çok teşekkür ederim 

Çoğu kişi sağolsun canlarımı sahiplenmek için ulaştı ancak belirttiğim üzere çoktan sahiplendirdim.

Evet son zamanlarda artan baskınların üzerinde büyük bir etkisi var ancak fahiş fiyatlar dolandırıcılar hobiye araştırma yapmadan sadece besliyorum demek için başlayanlar vb derken çok yordu kişisel hayatımda da zor bir süreçten geçiyorum ve artık bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Yine de bilgi alış verişine açık olacağım istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz yardımcı olurum.

İlginiz ve herşey için teşekkürler iyi hobiler :')

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheBoss, Bir saat önce yazdı:

İlginiz için çok teşekkür ederim 

Çoğu kişi sağolsun canlarımı sahiplenmek için ulaştı ancak belirttiğim üzere çoktan sahiplendirdim.

Evet son zamanlarda artan baskınların üzerinde büyük bir etkisi var ancak fahiş fiyatlar dolandırıcılar hobiye araştırma yapmadan sadece besliyorum demek için başlayanlar vb derken çok yordu kişisel hayatımda da zor bir süreçten geçiyorum ve artık bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Yine de bilgi alış verişine açık olacağım istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz yardımcı olurum.

İlginiz ve herşey için teşekkürler iyi hobiler :')

Bu yüzden sormak istemiştim. Umarım bütün sorunlarınız geçer ve tekrar bir sürü canlı ile ilgilenirsiniz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
homles, 6 saat önce yazdı:

canlılarına talibim benimde evimde 5 tür canlı var
telefon numaram = 05468767616

Arkadaşımızın, iki kere yazmasına rağmen 'Çoğu kişi sağolsun canlarımı sahiplenmek için ulaştı ancak belirttiğim üzere çoktan sahiplendirdim.' hala bedavaya canlı almaya çalışıyorsunuz. Böyle insanları anlayamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.