TheBoss 237 Oluşturuldu: 21 Aralık, 2020 Merhaba üzülerek bildiriyorum ki hobiyi bırakmış bulunmaktayım canlılarımı ücretsiz bir şekilde iyi bakacağını düşündüğüm kişilere sahiplendirdim sohbet ve bilgi aktarımı açısından üyeliğim foruma devam edecektir, sorunuz vs olursa büyük bir zevkle ve ilgi ile cevaplarım herkese teşekkürler iyi hobiler. 4 8 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alkakazirgan 31 21 Aralık, 2020 gönderildi Özel bir şey değilse neden ? 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 21 Aralık, 2020 gönderildi Çok üzüldüm😔 son zamanlarda artan baskınlar yüzünden mi? 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Salamander 370 21 Aralık, 2020 gönderildi Cok Üzüldüm 1 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Prof.Dr.Reptile 208 21 Aralık, 2020 gönderildi Hobiye katkılarınız büyük. Her şey için teşekkürler. Çok üzüldüm ama hobiyi bırakmanıza. 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
TheBoss 237 21 Aralık, 2020 gönderildi İlginiz için çok teşekkür ederim Çoğu kişi sağolsun canlarımı sahiplenmek için ulaştı ancak belirttiğim üzere çoktan sahiplendirdim. Evet son zamanlarda artan baskınların üzerinde büyük bir etkisi var ancak fahiş fiyatlar dolandırıcılar hobiye araştırma yapmadan sadece besliyorum demek için başlayanlar vb derken çok yordu kişisel hayatımda da zor bir süreçten geçiyorum ve artık bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum. Yine de bilgi alış verişine açık olacağım istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz yardımcı olurum. İlginiz ve herşey için teşekkürler iyi hobiler :') 2 1 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
ewailex 1 21 Aralık, 2020 gönderildi baskın derken? 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
alkakazirgan 31 21 Aralık, 2020 gönderildi TheBoss, Bir saat önce yazdı: İlginiz için çok teşekkür ederim Çoğu kişi sağolsun canlarımı sahiplenmek için ulaştı ancak belirttiğim üzere çoktan sahiplendirdim. Evet son zamanlarda artan baskınların üzerinde büyük bir etkisi var ancak fahiş fiyatlar dolandırıcılar hobiye araştırma yapmadan sadece besliyorum demek için başlayanlar vb derken çok yordu kişisel hayatımda da zor bir süreçten geçiyorum ve artık bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum. Yine de bilgi alış verişine açık olacağım istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz yardımcı olurum. İlginiz ve herşey için teşekkürler iyi hobiler :') Bu yüzden sormak istemiştim. Umarım bütün sorunlarınız geçer ve tekrar bir sürü canlı ile ilgilenirsiniz 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
XPlot 380 22 Aralık, 2020 gönderildi homles, 6 saat önce yazdı: canlılarına talibim benimde evimde 5 tür canlı var telefon numaram = 05468767616 Arkadaşımızın, iki kere yazmasına rağmen 'Çoğu kişi sağolsun canlarımı sahiplenmek için ulaştı ancak belirttiğim üzere çoktan sahiplendirdim.' hala bedavaya canlı almaya çalışıyorsunuz. Böyle insanları anlayamıyorum. 3 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Karayels 161 22 Aralık, 2020 gönderildi Üstüne gitmeyin kardeşimin kendisi için en iyi olanı seçti. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş