Jump to content
Titan

ALANYALI BAYTAR

Önerilen İletiler

Merhaba kıymetli forum üyeleri ve yöneticileri. Üye olalı bir ayı geçti ama malum mükellef olduğumuz askerlik borcumuzu gururla yerine getirmekteyim.Aktif olamayacagim düşüncesiyle askerden sonraya ertelemistim ama dayanamadım forumdaki yakın ilgi ve yakın Dostlukları görünce biranonce tanışmaliyim artık dedim  şafak 20 bu arada muşta görev yapmaktayım . Veterinerim . Allah nasib ederse 20 gün sonra Memleketim ve ikamet ettiğim Alanya'ya dönüyorum.90 lardan beri hobi olarak Her tür hayvan besledim ve ürettim.Ilgi alanımı söylemek gerekirse bir ayırım yapmıyorum ama son yıllarda soğukkanlı hayvanların sağiltim ve tedavileri üzerine çalışıyorum. Tıp ve medical saglik adınada güzel çalışmalarm askerlikten sonra devam edecek Yıllar önce üye olduğumuz forumlarda " imkansız o turu bulamazsın "dedikleri canlıları ürettik tanittik .Forum popülasyonu oldukça bilgili ve ilgili bende birseyler alıp birseyler katmak istiyorum.Tekrar herkese Merhaba Iyi forumlar Anıl Demirkaya  :thanks:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşbulduk :) Umarim karşılaştığımız sağlık problemlerini mümkün olduğu kadar aşıp bu hobynin hakkını vereceğiz ve Türk hobyciler olarak ilerlemeye , bilinçlendirmeye devam edeceğiz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşgeldiniz Anıl bey, sizin gibi işin sadece mesleki kısmında değil de hayvanları seven, hobiye kazandırmaya çalışan insanları aramızda görmek çok güzel. Hayırlı teskereler dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşgeldiniz. Kendisi ile 2-3 gündür telefon görüşmeleri yapıyoruz ve bugün bir alışverişimiz oldu. Gerçek anlamda forumda ki bütün arkadaşlara ve foruma bilgi anlamında katkısı olacak bir arkadaşımız.Umarım aldığınız Rat Kolonisi sağasağlim elinize ulaşır arkadaşınız tarafından. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yeni insanlar tanımak , yeni fikirler ve bilgiler edinmek demek.Forumdan edindiğimiz yeni fikir ve bilgilerin yanında , sizler gibi güzel insanlar tanımakda beni oldukça mutlu ediyor :thanks: Herkese iyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.