Carlos4551 3 Oluşturuldu: 13 Ocak, 2021 Öncelikle herkese merhaba 8 aylık bir pitona sahibim geçenlerde yaşadigim bir olay beni biraz korkuttu ve bu dün gecede yaşandi gecenin ilerleyen saatlerinde 3 4 gibi yılanım kuyruğunu kutusuna vuruyormuş gibi bir ses cikartiyor insani gercekten geren bir ses ve insani uykusundan uyandiriyor şiddetli bir ses cikiyor bunun sebebi nedir acaba? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
coksene 13 13 Ocak, 2021 gönderildi Öncelikle herkese merhaba 8 aylık bir pitona sahibim geçenlerde yaşadigim bir olay beni biraz korkuttu ve bu dün gecede yaşandi gecenin ilerleyen saatlerinde 3 4 gibi yılanım kuyruğunu kutusuna vuruyormuş gibi bir ses cikartiyor insani gercekten geren bir ses ve insani uykusundan uyandiriyor şiddetli bir ses cikiyor bunun sebebi nedir acaba?Deprem olabilir nerde otoruyorsun ?Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Carlos4551 3 13 Ocak, 2021 gönderildi coksene, Şimdi yazdı: Deprem olabilir nerde otoruyorsun ? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yok dostum deprem olsa anlar insan Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
coksene 13 13 Ocak, 2021 gönderildi Yok dostum deprem olsa anlar insan Depremden önce haber veriyorlar zaten de ben öylesine yazdım. Muhtemelen başka bir şeydrn dolayı yapıyordur.Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DEKİ 53 13 Ocak, 2021 gönderildi Bir nesneden etkilenmiş olabilir mi?arkadaşın dediği gibi yılanlar önceden anlar deprem olacağını Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Elveriel 87 13 Ocak, 2021 gönderildi Muhtemelen, gece aktivite halindeyken yaşam alanının kenarlarına tırmanmaya çalışıyor ve bir noktada yorulup, daha fazla dik duramayıp veya kapağa vb. güç yettirmeyip düşüyor, bedeninin zemine çarpmasıyla çıkan sesi duyuyorsunuz. 2 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
İbrahim Ensar Çakır 63 13 Ocak, 2021 gönderildi Terraryumdan geliyor olabilir normal bir durum fakat insan ürkebiliyor benim de canlılarımı baktığım odada bilhassa geceleri (geceleri aktif oldukları için) sesler gelebiliyor 😁 (yem kabına zıblamalar gibi) Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
DEKİ 53 13 Ocak, 2021 gönderildi Elveriel, 21 dakika önce yazdı: Muhtemelen, gece aktivite halindeyken yaşam alanının kenarlarına tırmanmaya çalışıyor ve bir noktada yorulup, daha fazla dik duramayıp veya kapağa vb. güç yettirmeyip düşüyor, bedeninin zemine çarpmasıyla çıkan sesi duyuyorsunuz. Mantıklı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Carlos4551 3 13 Ocak, 2021 gönderildi Elveriel, 23 dakika önce yazdı: Muhtemelen, gece aktivite halindeyken yaşam alanının kenarlarına tırmanmaya çalışıyor ve bir noktada yorulup, daha fazla dik duramayıp veya kapağa vb. güç yettirmeyip düşüyor, bedeninin zemine çarpmasıyla çıkan sesi duyuyorsunuz. Dedigin olabilir evet Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 13 Ocak, 2021 gönderildi başka canlılar görüyor olabilir mi etrafta örneğin fare Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş