Jump to content
Carlos4551

İlginc Bir Olay

Önerilen İletiler

Öncelikle herkese merhaba 8 aylık bir pitona sahibim geçenlerde yaşadigim bir olay beni biraz korkuttu ve bu dün gecede yaşandi gecenin ilerleyen saatlerinde 3 4 gibi yılanım kuyruğunu kutusuna vuruyormuş gibi bir ses cikartiyor insani gercekten geren bir ses ve insani uykusundan uyandiriyor şiddetli bir ses cikiyor bunun sebebi nedir acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Öncelikle herkese merhaba 8 aylık bir pitona sahibim geçenlerde yaşadigim bir olay beni biraz korkuttu ve bu dün gecede yaşandi gecenin ilerleyen saatlerinde 3 4 gibi yılanım kuyruğunu kutusuna vuruyormuş gibi bir ses cikartiyor insani gercekten geren bir ses ve insani uykusundan uyandiriyor şiddetli bir ses cikiyor bunun sebebi nedir acaba?
Deprem olabilir nerde otoruyorsun ?

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yok dostum deprem olsa anlar insan 
Depremden önce haber veriyorlar zaten de ben öylesine yazdım. Muhtemelen başka bir şeydrn dolayı yapıyordur.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Muhtemelen, gece aktivite halindeyken yaşam alanının kenarlarına tırmanmaya çalışıyor ve bir noktada yorulup, daha fazla dik duramayıp veya kapağa vb. güç yettirmeyip düşüyor, bedeninin zemine çarpmasıyla çıkan sesi duyuyorsunuz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Elveriel, 21 dakika önce yazdı:

Muhtemelen, gece aktivite halindeyken yaşam alanının kenarlarına tırmanmaya çalışıyor ve bir noktada yorulup, daha fazla dik duramayıp veya kapağa vb. güç yettirmeyip düşüyor, bedeninin zemine çarpmasıyla çıkan sesi duyuyorsunuz. 

Mantıklı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Elveriel, 23 dakika önce yazdı:

Dedigin olabilir evet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.