Larensian 7 Oluşturuldu: 14 Ocak, 2021 G.r tarantulası olan goto atabilirmi bide açılımını unuttum yazabilirmisiniz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 15 Ocak, 2021 gönderildi Grammostola Pulchra Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu 58 15 Ocak, 2021 gönderildi ArDa181, 16 dakika önce yazdı: Rosea Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 15 Ocak, 2021 gönderildi pardon ben direk googledan yazmıştım kusura bakma gp diye görmüşüm birde Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 15 Ocak, 2021 gönderildi kağan.karacoroglu, Şimdi yazdı: ilk ele aldığında huylandığın oluyor mu? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu 58 15 Ocak, 2021 gönderildi akudra, 4 dakika önce yazdı: ilk ele aldığında huylandığın oluyor mu? Yok sadece bir garip geliyor beklediğinden daha hafif geliyo 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Larensian 7 15 Ocak, 2021 gönderildi akudra, 19 dakika önce yazdı: pardon ben direk googledan yazmıştım kusura bakma gp diye görmüşüm birde Zaten çok karıştırılıyor pluchra ile Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Larensian 7 15 Ocak, 2021 gönderildi kağan.karacoroglu, 14 dakika önce yazdı: Yok sadece bir garip geliyor beklediğinden daha hafif geliyo Bro instatsana bana orfan yazacagim bende sahiplenecegim l4 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Ayşe Nhr 2 15 Ocak, 2021 gönderildi kağan.karacoroglu, 3 saat önce yazdı: ne kadar sürede bu hale geldi? Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu 58 15 Ocak, 2021 gönderildi Ayşe Nhr, Şimdi yazdı: ne kadar sürede bu hale geldi? Ben bu halde aldım ama yaklaşık bir 7-8 ay diye düşünüyorum daha fazlada olabilir Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
arachno.philia 262 15 Ocak, 2021 gönderildi kağan.karacoroglu, 7 saat önce yazdı: Ben bu halde aldım ama yaklaşık bir 7-8 ay diye düşünüyorum daha fazlada olabilir Erkek ise en az 2, dişi ise en az 4-5 yaşındadır. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
kağan.karacoroglu 58 15 Ocak, 2021 gönderildi Erkek ve l9 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş