Erkancan 0 Oluşturuldu: 9 Mart, 2021 Önümüzdeki 1.5 2 ay içinde ferret almak istiyorum ne gibi belgeler lazım bilmiyorum yada belgelerin alınması basitmi eğer basit değilse mecbur belgesiz bakıcam bilgilendirirseniz sevinirim Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
akudra 158 10 Mart, 2021 gönderildi Erkancan, 5 saat önce yazdı: Önümüzdeki 1.5 2 ay içinde ferret almak istiyorum ne gibi belgeler lazım bilmiyorum yada belgelerin alınması basitmi eğer basit değilse mecbur belgesiz bakıcam bilgilendirirseniz sevinirim Değil. Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Hardrule 3 10 Mart, 2021 gönderildi şu şekilde bir tane falan alacaksanız veterinerler çip takar zaten 01.01.2022 ye kadar feret ve kedilere çip şart çip taktırıp yasal üreticiden alırsan bir problem olcağını sanmam uretim belgesi zor bitek ama dediğim gibiüretmceksen bir şey olmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Mantiss 9 10 Mart, 2021 gönderildi Erkancan, 15 saat önce yazdı: Önümüzdeki 1.5 2 ay içinde ferret almak istiyorum ne gibi belgeler lazım bilmiyorum yada belgelerin alınması basitmi eğer basit değilse mecbur belgesiz bakıcam bilgilendirirseniz sevinirim Dostum bakımı hakkında iyice bilgilenmeden ve gerekli malzemeleri tamamlamadan alma lütfen. 2 1 Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş