Kaanxxx 15 Oluşturuldu: 25 Mart, 2021 Herkese merhaba low tech Nano tank var ama ısıtıcı takınca ayarladigim derecede 20 derece ayarlıyorum atmıyor 30 derecelere kadar çıkıyor ısıtıcı takmasam bir sorun olurmu oda sıcak soğuk değil Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 25 Mart, 2021 gönderildi 30° serecek kesiyormu ve ne besliyorsun Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kaanxxx 15 25 Mart, 2021 gönderildi Joker34, 2 saat önce yazdı: 30° serecek kesiyormu ve ne besliyorsun Şuan besleniyorum ısıtıcı ayarladık tan sonra betta olucak 30 kadar çıkıyor suyun ısısı ama ısıtıcı 5 litrede termostat atmıyor ve kapanmıyor ama 20 litre ve üstü tankım da termostat atıyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 25 Mart, 2021 gönderildi Kaanxxx, 2 saat önce yazdı: Şuan besleniyorum ısıtıcı ayarladık tan sonra betta olucak 30 kadar çıkıyor suyun ısısı ama ısıtıcı 5 litrede termostat atmıyor ve kapanmıyor ama 20 litre ve üstü tankım da termostat atıyor Bettalarda riskli 5 lt Altan karbon ısıtıcı ver prob uzun bırakırız suya girer 26-28 atar mis hem labiret organ ısı artışında zarar görmez hem beyaz benek olmaz Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kaanxxx 15 25 Mart, 2021 gönderildi Joker34, 30 dakika önce yazdı: Bettalarda riskli 5 lt Altan karbon ısıtıcı ver prob uzun bırakırız suya girer 26-28 atar mis hem labiret organ ısı artışında zarar görmez hem beyaz benek olmaz O Aralıkta sabit durda iyi ama durmuyor yükseliyor Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 25 Mart, 2021 gönderildi Ben yapayım sadece santigrak oynar derece düşmez Kaanxxx, 2 saat önce yazdı: O Aralıkta sabit durda iyi ama durmuyor yükseliyor Zamanında betta üretiyordum Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kaanxxx 15 25 Mart, 2021 gönderildi Joker34, 23 dakika önce yazdı: Ben yapayım sadece santigrak oynar derece düşmez Zamanında betta üretiyordum Anladım üretimi nasıl peki kolay mı Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 25 Mart, 2021 gönderildi Kaanxxx, 1 saat önce yazdı: Anladım üretimi nasıl peki kolay mı Hekese göre zor bana göre en basit balık Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Kaanxxx 15 25 Mart, 2021 gönderildi Joker34, 6 dakika önce yazdı: Hekese göre zor bana göre en basit balık Kişiden kişiye değişir tabi Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş
Misafir 26 Mart, 2021 gönderildi Kaanxxx, 9 saat önce yazdı: Kişiden kişiye değişir tabi Evet ☺️ Alıntı İletiyi paylaş İletiye bağlantı Sitelerde Paylaş