Jump to content
Harun27

Antalyaçekirgeden Tartara Aldım Büyük Gelmiş, Satıyorum

Önerilen İletiler

Elimde 15 adet Tartara var, birisi erkek adult boy. Canlım için büyük olduğundan satıyorum. Gaziantep il içi elden teslim olur, civar illere de dolmuşlarla gönderim yapabilirim. 

Tane fiyatı 1 Tl

Fiyat konuşabiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Büyük boy tartaraların hepsini 7 liraya çektim. Yanlış gelmiş, canlımı bunlarla besleyecemeyeceğim için maksat işi görülecek birine uygun fiyattan vermek istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hani beni yanlış anlama sadece fikrimi söylemek ve yardımcı olmak istiyorum.. kimse 10 15 tane hamam böceği için 5  lirada olsa 15 20 lira kargo parası vermek istemez, o kadar kargo parasını vereceksede gider herhangi bir canlı yem sitesinden bi kaç ihtiyacını daha alır 40 50 liralık alışveriş yapar kargo parasına değer.. benim tavsiyem canlılarını elinde tut hazır büyük boydalar birazda araştırmasını yapıp uygun bir yaşam alanı hazırlayıp üretmeyi dene böylece elinin altında her zaman ufak boyda yem olur.. mesala ben öyle yaptım 2 ay önce 25 tane dubia almıştım canlıma anca 3 yada 4 tanesini verebildim ve sonra boyları büyüdü attım bir kenara büyütüp üremeleri için besliyorum artık.. 

• Like 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: onurcanerdem01
      Üniversite hayatımın bitmesiyle birlikte hayat koşturmacasindan zaman bulamıyorum.4 koloni bulunma ve ilk yumurtlama tarihleri ekte gösterdim.Hobiyi bırakma kararından dolayı ücretli sahiplendirecegim fiyat olarak kafamda 250 diyorum ama pazarlık sünnettir.
      1.koloni messor 
      2. Koloni pheidole
      3.componotus X2
      Yanında zamanında aldığım tüp başlıkları hortum ve ufak tefek her türlü malzeme var hiçbir masrafsız şekilde göndereceğim.Hepsinin Outworldu mevcut ayriyeten . Fotoğraflarda görünen herşeyi güzelce paketlenip istenilen kargo şubesiyle gönderim sağlayacağım.5x5 Luk fazlasıyla elimde var outworld onlarda paketli şekilde göndereceğim hediye olarak.birkaci çatlak ama 14 tane falan var... İletişime geçerseniz sevinirim...

• Yazan: EmirAlp
      evde unkurdu ve morio var bunları hazır crested gecko yemlerindeki gibi toz hale nası getirebilirim?
    • Yazan: KomutanIogar
      Selam herkese elimde orta ve büyük boy olmak üzere 25 tane tartara var.
      Bunların üretmek için neler yapmam lazim her gün patates, havuç vb şeyler veriyorum.
      Nasıl en hızlı şekilde üretirim ?
      Ve bu süreç nasıl işler nasıl yumurtlarlar ?

• Yazan: berkay.pdf
      son bir aydır araştırıyorum ama tartara bulamıyorum bunun yanında 2 cm den büyük dubia da yok yardımcı olabilir misiniz?
    • Yazan: Simit Adam
      Merhabalar ben sopa böceği alacağım ama adana canlı yeme güvenemedim bağlantı simgesi ünlem olduğundan. Siz hiç oradan alışveriş yaptınız mı ve güvenli mi