Jump to content
magic

Selamlar

Önerilen İletiler

Bende aranıza yeni katıldım, istanbul da yaşıyorum yaşım 38. Yılanlarla özellikle Burmese Piton ile ilgileniyorum. Yavru arayışım hala sürüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoşgeldiniz.Evet.Büyük yılanın getirisi büyük oluyor :D .4 Metre boyunda bir burma endonezyada birini öldrmüştü.Bu sadece bir vaka ve boyları 6-7m den daha fazla olabiliyor.Direncinizi kırma amaçlı yazmadım burmalar gerçekten harikalar.Ama adult bir burmayı doyurmak için düzenli domuz üretmek gerek sanırım :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest Crash

Hoş gelmişsiniz..

umarım alacağınız Burmese ilk yılanınız olmaz,çünkü başlangıç bir tür değil kesinlikle.profesyonelleri bile zorlayabilecek bir tür.

zamanında Burmese Python beslemiştim 1 m boyunda.hatta ısırılmıştım(hata benimdi).

oldukça güzel bir canlı.

ama fazla büyüdükleri için hobide fazla görünmüyorlar diğer türlere nazaran.

çok zeki'ler.ve tam bir avcılar.

eğer küçüklükten alıp handling yaparsanız ileride saldırma girişimleri yaşamayabilirsiniz.(ama bu kesinlikle saldırmayacağı anlamına gelmez.)

ayrıca yem reddetme dertleri yok ve çok dayanıklı canlılardır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Geçtiğimiz hafta aradığım arkadaşı buldum, bir haftadır beraberiz, birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik, gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun burmalar güzel yılanlar yukarda denildiği gibi insanı yuttu haberleri genelde asparagas. Bol bol handlinge devam edin.

İşte bizim Alex henüz 60 cm kadar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok güzel bir canlı umarım nice seneler sizinle olur bu arada ölüm olayını eski tarantula.gen tr.de okumuştum oradan yazdım yani asparagasmı değilmi bilmiyorum.Ayrıca ben yuttu değil boğdu dedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İçeriğiniz yönetim tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.

Misafir
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.